Társkeresőzök már egy ideje kb 2-3 hónap tinder,badoo,facebook szóval minden.Egyszerűen semmi eredmény mecselésnél is álltalában 10 ből 2 ha esetleg viszaköszön komolyabb beszélgetés gyakorlatilag 0.Ezekszerint ennyire csúnya vagyok?
Tinderből a fizetős jó. Mutatja hogy melyik csajok húztak kedvelés irányba, aztán ha te is kedveled, akkor párok közt látod. A nem természetes csajok többsége Instagram követőket keres csak, mert influenszerkedésből akar egy kis pénzt. Az ázsiai képes profilok meg mind adathalászok.
Simán csak a személyes adataid gyűjtik be és adják el jó esetben.
"10 ből 2 ha esetleg viszaköszön"
Köszönésen kívül mit szoktál írni nekik?
Amúgy meg nem bántásból, de sokaknál kizáró ok a rossz helyesírás. Figyelj kicsit oda, mindjárt több esélyed lesz.
Ez azt jelenti hogy nem vagy egy Hollywoodi színész, és egy dubaii herceg keveréke..
Így viselkednek ott a csajok. értelmetlenek ezek az appok
Próbáld a puncs - ot. Sugar daddy oldal de ott a következő kulcsszavakra érkezik válasz
Nyaraló. Lakás Ausztriában/Svájcban . Hétvégi ház. Penthous lakás a belvárosban. Panorámás ház/lakás. Kocsi. Vitorlás (motorcsónak) az Adrián/Balatonon.
Ezek a hivószavak más oldalakon is garantált eredményt hoznak.
"10ből 2 ha esetleg viszaköszön"
Egy sima hellóra én se írok vissza. Mit fogsz utána írni?
Kitalálom :
Lenne kedved beszélgetni? (nyilván b+, azért vagyok itt, azért írtam vissza)
Hogy vagy? (őszintén traktáljalak, vagy írjam hogy "jól, és te?" "jól". Izgi.)
Mi újság?
Mit csinálsz? (badoon válaszolgatok. Mi mást? Közbe fejen állok, gitározok és énekelek.)
Ééés ennyi. Itt megáll a tudomány, vége a nagy beszélgetésnek. Nem tudsz mit írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!