Lányok akik társkeresőztök, kérdezhetek párat?
Az lenne a kérdésem, hogy fent vagytok társkeresőn, amivel semmi probléma nincs, de milyen szándékkal vagytok fenn? Sok csaj odairja a insta profilt és ennyi, az miért? Mi az elképzelés? Sok követő kell? Minek? Mi a jó neked benne? Millió követőd társkerről úgyse lesz, annak lenne értelme, de annak hogy 1000 helyett 2000 lesz annak mi? Tudom páran (vagy a legtöbben?) onlyfansezni akartok (ahhoz ez édes kevés), de a többiek? Mert hát ha rairok instan (amit én nem igazán használok így nincs is nagyon követőm) valakire, akkor ugyanúgy nem ír vissza, mint társkeresőn.
A másik csoport, leírja mit ne írjak, lényegében az összes lehetőséget kizárja amit lehetne írni, amivel elkezdhetnél beszélgetni, de akkor mit kéne írni. Le van írva, hogy légy kreatív, ez mind szép és jó, ha kreatív a kezdés, akkor meg nincs válasz. Na most akkor mit is szeretnétek pontosan?
A kérdésekkel nem bántó a szándékom, mielőtt valaki félre érti, csak válaszokat akarok kapni, főleg a "légy kreatív" alatt mit értetek.
Mert ez után nem tetszik, ha egy csávó dickpicet küld, pedig hát úgy van vele, hogy hát megpróbált kreatív lenni 😅😅
Mellesleg én soha nem küldtem és nem is fogok akkor se, ha kérik.
Köszi ha elolvastad szép napot mindenkinek!
milyen szándékkal vagytok fenn?
Ismerkedés
Sok csaj odairja a insta profilt és ennyi, az miért?
Követő gyűjtés
Sok webshopban kedvezményt adnak az influencereknek/akiknek sok az insta követőjük.
de akkor mit kéne írni.
Pl elolvasod mit írt magáról, és arra reagálsz, kérdezel. Ha van bennetek közös akkor van is egy indító téma.
Mondjuk ő is zenész, megkérdezed mit zenél, milyen zenéjet szeret. Gamer? Milyen játékokkal játszik?
Semmi értelmeset nem írt akkor megkérdezed az alapokat (mivel foglalkozik, érdeklődési körök)
Ha nem akarsz komoly lemni akkor; merre nyaralt az idén, megy-e xy programra, stb
nem tetszik, ha egy csávó dickpicet küld,
Rohadt kreatív. Ebből csak az jön le, hogy egy kisf4szú,kangörcsös agyhalott az illető.
Ettől ezerszer vonzóbb, ha mondjuk a kutyájáról/macskájáról küld képet. Egy f4szra senki se kíváncsi.
1# először is 🤗 az értelmes valaszodert.
Másodszor ezeket kb. mind végig próbáltam már. Dickpicet mint írtam sosem küldtem és nem is vagyok hajlandó kérdésre sem, mert Pontosan tudom, hogy ez a reakcio. Bár azért volt olyan srac, aki ezzel elert egy ismerkedest :D
Mondjuk egyedül a hazi allatrol nem küldtem eddig képes, ezzel még nem próbálkoznak 😅😅
Mondjuk a mivel foglalkozik kérdésre inditas is unalmas a nőnek, szóval már azt is elengedhetetlen.
Na de most 2-3 ezer kovetovel birok insta fiok már influencernek számít? Szerintem nagy semminek, de nem vagyunk egyformák...
De köszi a válaszod.
2# neked is köszi,
Viszont én direkt nem az ilyen top modell 10/10 es csajokra írok, mert tudom, hogy a létező össz pasi azoknal fog kezdeni. Nem, én általában az ilyen normálisabb csinos csajoknal kezdek, akik esetleg nem népszerűek és nem is akarnak azok lenni.
#5: Figyelj kérdező, azt azért nem mondanám, hogy minden nőre, aki kicsit is jól néz ki 100 pasi ráír, de viszont próbáltál már EGYSZERRE 6 EMBERREL ismerkedni? Nem? Mert az tény, hogy a férfiak sokkal több nőt húznak jobbra, mint amúgy nők férfit. Szóval ha egy nő csak 6 db faszit húz jobbra ÖSSZESEN, akkor nagyon valószínű, hogy abból 6 db match is lesz. Nyilván az teljesen más amikor mondjuk kiírja az instáját bioba, mert akkor még sokkal több megkeresést kap, hiszen úgy bárki ráírhat, akinek van instája.
A lényeg az az, hogy az online társkeresés egy verseny. Verseny, abban az értelemben milyen hatékonyan tudod felkelteni mások figyelmét, hogy "eladhasd" nekik magadat. Ameddig te azon tökölsz, hogy mit írj a csajnak stb, addig lehet már 2 másik b*zi is ráírt és ő már beszélget velük, az már csak rajta múlik, hogy amúgy neked van-e kedve még visszaírni.
Szerintem egyáltalán nem csoda, hogy ezek után, csak tőmondatokban válaszol, meg nem nagyon kérdez, hiszen a figyelme így is megvan többszörösen osztva. Jó mondjuk így is lehet még esélyed nyilván, próbálkozni szabad, de ne legyenek ilyen magas elvárásaid egy Tinder, Badoo, Bumble stb appal szemben, ezek nem úgy lettek megalkotva, hogy férfiként könnyen nyélbe tudj ütni egy randit belátható időn belül.
Próbáltam régebben, amikor több kedvem volt hozzá :D az se lett eredményes. Badoon csak akkor van, ha a közelben lakó csajokat húzom jobbra, akkor hamarabb tudok velük beszélgetni, tavoliakkal lehetetlen, kb olyan, mintha fake profilok lennének :D
Akiknek instajuk van, azokra végképp nem írok, mert rengetegre rairtam, egy sem válaszolt, gondolom a tömeg privik miatt.
Értem amit írsz, hagyom is az egészet, fog a tököm versengeni az otthon ülő idő milliárdosokkal. Eleve lehetetlen így elég korán ráírni, tök mindegy, a másik, h csak a matchekkel tudok beszélni (nem fizetek prémit és nem is fogok, sok értelmét nem látom), ő meg mire jobbra húz, addig kap 60 levelet, mire én meglátom. Szal veszett ügy. Versenyezni meg nem fogok, eleve idő kell az ismerkedéshez, nem lehet kutyafuttaban az egészet, mi értelme 6 hónap járás után szakítunk, mert épp nem bírjuk egymást úgy. Hatalmas hülyeségnek tartom ezt így.
De köszi a válaszodat, megpróbálok inkább élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!