Mióta társkeresőztetek, amikor megtaláltátok a párotokat ott?
Figyelt kérdés
2023. febr. 13. 21:25
1/30 anonim válasza:
5-6 hónapot.
2023. febr. 13. 21:33
2/30 anonim válasza:
Lassan 8 éve. Sok csajjal ismerkedtem. Hogy is mondjam, egy valódi élmény. Mintha egy láva folyam felett ugrálnál indákon és szeretnéd megúszni az egészet épelméjűként. Ha neten ismerkedsz, az egész sosem fog véget érni. Nem, nem találtam meg, egy vicc az egész.
2023. febr. 13. 22:08
3/30 anonim válasza:
Több párkapcsolatom is volt társkeresőkről, köztük többévesek is. Általában regisztrációtól számított 1 hónapon belül már találkoztam azzal, akivel aztán összejöttünk. De volt olyan év is, amikor volt vagy 10 emberrel randim, aztán egyikből se lett semmi.
2023. febr. 13. 22:16
4/30 anonim válasza:
Én még akkor is bepasiztam 5 perc alatt, amikor nem is azért regisztráltam fel, hogy társat keressek, csak meg akartam nézni egy ismerősöm adatlapját, még kép se volt rólam. Mások meg évekig kínlódnak...lol.
2023. febr. 13. 22:45
5/30 anonim válasza:
Számomra már az is hihetetlen hogy van olyan pasi aki társkeresőn eljut randiig...Tizenpár év alatt sok oldalon fenn voltam,nemhogy randi,de levelezés sem volt.Már csak kizárólag nézelődni járok fel.Biztos vagyok benne,ha valaha lesz is kapcsolatom,az nem társkeresőn jön össze.
2023. febr. 13. 22:49
6/30 anonim válasza:
5 éve.
2023. febr. 13. 23:21
7/30 anonim válasza:
Több válasz adható... mi van, ha törlöm magam társkeresőről, majd off, és újraregisztrálok?
Pl. először felraktam a tindert 2020 elején, lett volna egy nő mint szerető, de jött a járvány. 1 évvel később mégis sikerült, de csak egy alkalomra. Aztán 1 évig megint semmi, pedig regisztráltam 2-3x. Majd tavaly elég volt kétszer 1-2 hétre regisztrálnom, hogy összejöjjenek dolgok. Az egyik kapcsolat lehetett volna, de csak szex lett, én döntöttem így, a másik kapcsolat lett, de nem tartott sokáig, 1.5 hónapig, ami végül is nem is számít kapcsolatnak.
De ez a 2 hetes táv egy jó mérce. Persze jól le kell adni hozzá az igényeket.
2023. febr. 13. 23:28
8/30 anonim válasza:
Társkereső appon nagyon nehéz normális kapcsolatot kialakítani. Nekem összejött egy pár, volt amelyik rövid, volt amelyik hosszabb ideig tartott, és volt pár olyan is, ahol csak egy találkozásig jutottunk. Az egy életképtelen lány volt sajnos, alig bírt megszólalni, ha én nem kérdeztem, akkor magától nem mondott semmit, csak nézett ki a fejéből. Nem voltak ambíciói, és semmi érdemleges. Nehéz normális nőt, de amúgy férfit is összeszedni úgymond társkeresőn.
2023. febr. 14. 00:40
9/30 anonim válasza:
3 éve, de még randiig se jutottam, még csak vissza se írnak egyezés után sem 🥲
2023. febr. 14. 07:18
10/30 anonim válasza:
Értelmes ember nincs fenn társkeresőn
2023. febr. 14. 21:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!