Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mióta társkeresőztetek,...

Mióta társkeresőztetek, amikor megtaláltátok a párotokat ott?

Figyelt kérdés

2023. febr. 13. 21:25
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
#10-es, aham, akkor a munkahelyen ahol van egy férjes asszony és egy foglalt hölgy mit kezdjek? Utcán már szemezésért feljelentenek lassan, mint segszuális zaklatás, barátaimtól hiába kérdezem, hogy valakivel össze tudnának hozni, és nem járok bulikba. Kérdem én, akkor mit kéne tennem? Mert bulikba biztos nem fogok járni.
2023. febr. 15. 07:15
 12/30 anonim válasza:

11, nem a 10es vagyok de egyetértek vele. Viszont ugyanez a véleményem arról is amit te írsz. Ezt a kérdést fel szoktam én is tenni.

Nem egyszerű.

2023. febr. 15. 08:04
 13/30 A kérdező kommentje:
A bulival se fogsz rohadtul menni semmire. Nő vagyok, én is csak végigültem az ott töltött időmet, senki nem foglalkozott velem, se én a csupa idegennel. Nekem is csak a társkereső maradt és anélkül nekem se jön soha össze, szerintem jó hogy létezik, mert így se könnyű ám. Nagyon sokadik egyezésből lesz csak valamire való siker.
2023. febr. 15. 10:26
 14/30 anonim válasza:

Nem tudom, szerintem rossz dolog. Ráfüggsz, céltalanul fent vagy. Férfi vagyok, 30 éves. Sok nővel volt ezekről az oldalakról randim, meg kapcsolatom is. Élőben lenne egészséges ismerkedni, de azt se tudom már hogy kell, nehezemre esik kezdeményezni.

Már nem is vagyok fent társkeresőn mert a hányinger fog el a sok sablon adatlaptól és a kitett dudáktól, oda írva hogy komoly kapcsolat, meg érzelmi intelligencia, közben meg az ellenkezőjét tapasztalom. Az emberekben van a hiba nem pedig a társkereső oldalakban.

2023. febr. 15. 13:41
 15/30 anonim válasza:

Én hosszú éveket végig társkeresőztem, 3 kapcsolat született belőle (ehhez kb 3-4 hónap is kellett) de mindig amikor személyesen jobban is megismertük egymást, kiderült hogy bár külsőre és papíron passzolunk egymáshoz de hiányzik a belső szikra, így egyik sem maradt tartós. Ezután változtattam magamon, nyitottabb szemmel járok, igyekszem beszélgetésbe elegyedni az emberekkel, már nem látom mindenkiben a potenciális lehetőséget hanem simán élvezem mindenki társaságát és felfigyeltek rám az ellenkező neműek. Egy teljesen átlagos baráti összejövetelen már sokkal érdekesebb társaság lettem és hosszútávú kapcsolat lett belőle.

Szeretnénk az életünket irányítani, ezen a téren nekem a társkeresővel nem sikerült. Rendelek neten ezt-azt, leírásokat olvasok mindenről, ez az emberekkel egyszerűen nekem nem megy, nem lehet valakit néhány mondatban és beállított képekkel úgy jellemezni aki ő valójában.

Azért drukkolok!

32/F

2023. febr. 15. 13:46
 16/30 anonim válasza:
Nem
2023. febr. 19. 05:29
 17/30 anonim válasza:
Drága kérdező! Mit szabad tudni Rólad?
2023. febr. 19. 14:08
 18/30 A kérdező kommentje:
Drága válaszoló! Miért akarsz rólam tudni bármit?
2023. febr. 19. 14:13
 19/30 anonim válasza:
13/18 válasz miatt. Számomra érdekes, mert a bulikban még azokra a nőkre is rárepülnek, akik mellett ott a párjuk, nemhogy egyedül vannak. Elnézést, ha indiszkrét voltam.
2023. febr. 19. 14:29
 20/30 A kérdező kommentje:
Már miért kéne rámrepülni? Azt hiszik aranyat tartok magamnál?
2023. febr. 19. 14:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!