Mióta társkeresőztetek, amikor megtaláltátok a párotokat ott?
11, nem a 10es vagyok de egyetértek vele. Viszont ugyanez a véleményem arról is amit te írsz. Ezt a kérdést fel szoktam én is tenni.
Nem egyszerű.
Nem tudom, szerintem rossz dolog. Ráfüggsz, céltalanul fent vagy. Férfi vagyok, 30 éves. Sok nővel volt ezekről az oldalakról randim, meg kapcsolatom is. Élőben lenne egészséges ismerkedni, de azt se tudom már hogy kell, nehezemre esik kezdeményezni.
Már nem is vagyok fent társkeresőn mert a hányinger fog el a sok sablon adatlaptól és a kitett dudáktól, oda írva hogy komoly kapcsolat, meg érzelmi intelligencia, közben meg az ellenkezőjét tapasztalom. Az emberekben van a hiba nem pedig a társkereső oldalakban.
Én hosszú éveket végig társkeresőztem, 3 kapcsolat született belőle (ehhez kb 3-4 hónap is kellett) de mindig amikor személyesen jobban is megismertük egymást, kiderült hogy bár külsőre és papíron passzolunk egymáshoz de hiányzik a belső szikra, így egyik sem maradt tartós. Ezután változtattam magamon, nyitottabb szemmel járok, igyekszem beszélgetésbe elegyedni az emberekkel, már nem látom mindenkiben a potenciális lehetőséget hanem simán élvezem mindenki társaságát és felfigyeltek rám az ellenkező neműek. Egy teljesen átlagos baráti összejövetelen már sokkal érdekesebb társaság lettem és hosszútávú kapcsolat lett belőle.
Szeretnénk az életünket irányítani, ezen a téren nekem a társkeresővel nem sikerült. Rendelek neten ezt-azt, leírásokat olvasok mindenről, ez az emberekkel egyszerűen nekem nem megy, nem lehet valakit néhány mondatban és beállított képekkel úgy jellemezni aki ő valójában.
Azért drukkolok!
32/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!