20-30 év közötti pasik ismerkedni? 20/L
Figyelt kérdés
Rólam annyit tudni, hogy Bp-n élek, még egyetemre járok, de mellette dolgozom is. Szabadidőmben edzőterembe járok és szeretek bulizni menni, kirándulgatni.
A kinézetem: sportos testalkatom van, 170 cm vagyok 55 kg, szőke hajú, kék szemű.
ma 09:47
1/4 anonim válasza:
Kamu.
Egy ilyen csaj, amit leírtál, az nem ezen az oldalon akar ismerkedni, mert nincs rá szüksége. Főleg anonim oldalon.
Hozzád hasonló valódi lányok társkeresőn vannak, de azok is csak egoboost miatt, hogy lássák napi szinten mennyi pali ír rájuk meg szívezik.
ma 10:28
2/4 anonim válasza:
1! Ez nem igaz! Én itt gyakorin találtam már jól kinező, valóban szingli, valóban szőke, kék szemű lányt!
Csak...megvolt az oka a szingliségének. Pszichiátriai beteg volt, súlyos pszichózisssal.
ma 11:07
3/4 anonim válasza:
Azok elférnek a társkeren is, mivel jól néznek ki, hatalmas igény lesz rájuk. Meg simpek, talpnyalók hada megadja az ego boostot is, ha épp nem is keres igazából senkit. Viszont abban egyetértek veled, hogy rengeteg itt a sérült meg személyiségzavaros nő. Csak épp a többségük még nem is néz ki jól mellette. Hiszen azoknak ott a tinder/onlyfans/twitch.
ma 11:21
4/4 anonim válasza:
Google chat?
35f
ma 12:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!