Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Titetek is zavarna az, ha...

Titetek is zavarna az, ha társkereső oldalakon 20-30-40 évvel idősebb hölgyek nézegetnék a profilotokat szinte napi szinten?

Figyelt kérdés
Jelenleg 39 vagyok, a profilomat pedig naponta meg szokta nézni egy 60, 70, vagy 80 év feletti magányos asszony, és hiába írom ki a profilomra, hogy nálam a nagy korkülönbség akadály, némelyik még randira is hívna. Én valahol úgy vagyok vele, hogy ez már ízléstelen. Van, aki szerint egyes idős hölgyek csak keresnek valakit, akivel beszélgethetnek, aki meghallgatja őket, de a társkereső oldal nem lelkisegély szolgálatnak indult, a társkereső fél pedig nem lelki szemetes, legkevésbé pedig friss husi, aki jó eszköz arra, hogy feledtetni tudja velük legszebb, de már elmúlt fiatal éveiket.

2023. aug. 6. 11:37
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nem nézik az adatlapra írtakat, vagyis nagyon kevés százalékukat érdekli. A képek döntőek.
2023. aug. 11. 13:56
 12/13 anonim válasza:
Miert, ez ma mar teljesen elfogadott. Bizonyos körökben. 😉🤷‍♀️
2023. aug. 12. 00:37
 13/13 anonim válasza:

Én egy 42 éves FFI vagyok.

Konkrétan 25-30 as nőknek írok,mert a korombéli nők kvázi le se szarnak 😁.

De a fiatal normális csajsz,bezzeg randizik velem. Akkor mi a baj?

Nézőpont kérdése, a fiatal lányok kis százaléka igényli az idősebb férfit,mert arra panaszkodik az a pár, hogy komolytalan a korosztálya.Ez személyes tapasztalat,nem tudom másnál hogy van ez.

2023. aug. 14. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!