Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tinderen volt már hosszabb...

Tinderen volt már hosszabb rövidebb kapcsolatod?

Figyelt kérdés
Mennyire vagy sikeresnek mondható a társkereső Tinderen?

2023. aug. 4. 19:23
 1/8 anonim válasza:
Egyszer volt egy 'egyezésem'...majdnem azonnal,pár percen belül írtam a csajnak-de már nem volt sehol,eltűnt...
2023. aug. 4. 19:45
 2/8 anonim válasza:

13 lánnyal volt randi, abból 2 egyejszakás, 2 szexkapcsolat, 2 komoly kapcsolat

22F

2023. aug. 4. 21:05
 3/8 anonim válasza:

Volt, de általában 10 emberből ha 1 eljut randiig

Nagyon fárasztó egy idő után ugyanazokat a köröket futni

Személy szerint utalom már az egész internetes ismerkedest

2023. aug. 4. 21:19
 4/8 anonim válasza:
Társkereső? A Tinder nem szexpartnerkereső? Jó, mondjuk ha úgy vesszük az is társ... csak kapcsolatnak elég rövid. :D
2023. aug. 4. 21:27
 5/8 anonim válasza:

Nem vagyok sikeres, de volt már szerencsém.

A páromat a Tinderen ismertem meg.

30 éves szűzek vagyunk, együtt fedezzük fel ezeket a dolgokat mostanában.

Tehát nem vagyunk tipikus, átlagos tinderezők :)

2023. aug. 4. 22:40
 6/8 anonim válasza:

Tudok 1 tinderes hazaspart.

En is tarskeresonek probaltam de valahogy nem jott ossze egy par mondatnal tobb se:D badoon ezek a parbeszedek jobban mentek de ez szerintem csak veletlen mert tutira vannak ott sima tarskeresok is boven. Csak siman nem lett meg a 1hullamhossz.

2023. aug. 5. 02:41
 7/8 anonim válasza:
Egy darab sem volt. Ott nagyon magasak az elvárások. Ha nincsenek nyaralós képeid akkor ott egy senki vagy!
2023. aug. 6. 08:55
 8/8 anonim válasza:
Több randim volt már, egy komolyabbat tudok mondani. Nem kifejezetten mondanám sikeresnek a tinderes ismerkedést, habár a hölgyek jóképűnek mondanak. Ami tény, hogy jóval több férfi van fent mint nő (20%-80% arány?), ami nem segít. :)
2023. aug. 6. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!