Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért van az, hogy Tinderen,...

Miért van az, hogy Tinderen, ha felvetem, hogy átmehetnénk facebook-ra, akkor sok lány szinte azonnal bontja a kapcsolatot vagy nem reagál semmit?

Figyelt kérdés
Nyílván nem mind ilyen, van aki benne van és van aki írja, hogy még nem szeretne átmenni. Szóval nem az a problémám, ha nem akarnak átmenni, hanem, hogy ezt miért nem lehet leírni. Sokan kb. úgy reagálnak mintha szexuális ajánlatot írtam volna, holott szerintem pont azt fejezem ki ezzel, hogy komolyak a szándékaim.

2021. jan. 1. 22:07
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Pl. legutóbb is, felvetettem, hogy elmehetnénk randizni, amit örömmel el is fogadott, majd amikor megkérdeztem, hogy nem lenne-e kedve átmenni face-re, akkor szétkapcsolt...
2021. jan. 1. 22:08
 2/14 anonim válasza:

Komolytalanok, kamuprofil. Csak néhány bókra vágyik, lássa érdeklődnek iránta a férfiak. Nem akarja kiderüljön a neve, csak szórakozásból van fent.

Lehet a randira se mondott igazat, hogy elmenne.

Az online társkeresők közege ilyen, kár mit-miérteken gondolkodni.

2021. jan. 1. 22:22
 3/14 A kérdező kommentje:
A másik rejtélyes eltűnések a randira híváskor szoktak történni...
2021. jan. 1. 22:36
 4/14 anonim válasza:
Mert a fb-on a kezdőképe apuval van,nagy szerelemben és egyetértésben éppen
2021. jan. 1. 23:01
 5/14 anonim válasza:
Én csak akkor szeretem megadni ezt a személyes infót, ha mar legalább egyszer találkoztunk. Utana olyan kínos egymást törölni ha nem voltunk szimpatikusak egymásnak..
2021. jan. 1. 23:17
 6/14 anonim válasza:
Komolytalanok vagy kamusok
2021. jan. 1. 23:27
 7/14 A kérdező kommentje:
23:17-es! Nem az a gond, hogy ha nem akarsz átmenni, hanem hogy ha azonnal tiltással vagy ignorálással reagálsz a kérdésre.
2021. jan. 1. 23:41
 8/14 anonim válasza:
Van mikor megadják, de ez függhet a beszélgetéstől is hogy mennyire vagy szimpatikus. Na de én is jártam így mint te. Ezek hülyék úgy ahogy vannak. Ezeknek nem is kicsi a mérce se. Én azokat is bírom akik képtelenek a kommunikációra és annyit bírnak írni hogy szia és meghaltak. Tiszta röhejesek ahogy viselkednek. Jobb is nem ismerni őket. Ezek az észbontók élő példányai személyesen😀
2021. jan. 1. 23:54
 9/14 anonim válasza:
Az ilyenek vagy eleve nem is gondolják komolyan, vagy beszariak. Én sem feltétlenül szeretem kiadni magam, de pl. itt is beszéltem már pár olyan lánnyal, akivel utána átmentünk Messengerre. Egy idő után azért lehet érezni, hogy ki mennyire megbízható. Amúgy az ilyen társkeresős női népség jórészt semmit sem gondol komolyan, max. a kövérek, csúnyák, egyedülálló anyukák, a többi meg zömmel csak egót növel, vagy szórakozik a férfiakkal. Valószínűleg még az átlagos csajok is.
2021. jan. 2. 11:04
 10/14 anonim válasza:

a kettes írja jól, komolytalan egonyalató, kamuprofil, szórakozó hülyegyerekek.

Nekem már az is kamugyanús ha valamelyik match visszaköszön egyáltalán.

2021. jan. 2. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!