Miért van az, hogy Tinderen, ha felvetem, hogy átmehetnénk facebook-ra, akkor sok lány szinte azonnal bontja a kapcsolatot vagy nem reagál semmit?
Figyelt kérdés
Nyílván nem mind ilyen, van aki benne van és van aki írja, hogy még nem szeretne átmenni. Szóval nem az a problémám, ha nem akarnak átmenni, hanem, hogy ezt miért nem lehet leírni. Sokan kb. úgy reagálnak mintha szexuális ajánlatot írtam volna, holott szerintem pont azt fejezem ki ezzel, hogy komolyak a szándékaim.2021. jan. 1. 22:07
11/14 anonim válasza:
Szia!
Pont egy olyan lány vagyok, aki pár nap beszélgetés után még nem szívesen megy át facebookra. De én ezt meg is mondom mindenképpen, illetve esetleg felajánlok egy másik alternatívát, mint pl instagram vagy snapchat. A facebookomon csak a nagyon közeli barátokkal, családtagokkal szeretek kapcsolatot tartani, tehát az a lényeg, hogy olyan emberekkel, akikben bízhatok. Én például ezért utasítnám vissza az ajánlatot az elején, és nem azért, mert paraszt vagyok.
2021. márc. 19. 19:10
12/14 anonim válasza:
Najó, de ha ezt így leírod, az oké.
De ha egy szó nélkül csak delete, az NEM.
2021. márc. 19. 20:27
13/14 anonim válasza:
Igen, így teljesen korrekt
2021. márc. 19. 21:04
14/14 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Amit 19:10-es csinál az teljesen rendben van. Én is “találkoztam” ilyen lánnyal és el is fogadtam a döntését. A probléma (ahogy a többiek is írták) azzal van, ha a lány a kérdés után felszívódik mint szürke szamár a ködben...
2021. márc. 20. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!