Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyire számít valóságtól...

Mennyire számít valóságtól elrugaszkodottnak (vagy éppen reálisnak) az, amikor egy lány társkereső oldalon azt írja ki elvárásként, hogy a párja is keressen minimum 500.000 forintot?

Figyelt kérdés
A fiatal (főleg a 20-as, 30-as, 40-es korosztály) közül sokan írják ki az adatlapjukon leendő, párjukkal szembeni elvárásként a havi 500.000 forintos havi keresetet- ahol gyakran kiegészítésként még az is szerepel, hogy amennyiben ez nem találkozik, "ne is rabolják egymás idejét". Csak én érzem ezt a valóságtól elrugaszkodottnak, vagy a havi 500.000 forintos havi kereset manapság már tényleg ennyire kezdene közelíteni az átlag fizetés felé? Sokak szerint könnyű a netes ismerkedés, én mégsem látom annak, pláne ilyen magas elvárások mellett (miközben kétszínű módon szinte mindenki azt hajtogatja, hogy csak a belső értékek számítanak, a pénz egyáltalán nem). Csak én látom úgy, hogy az irreálisan magas önképek, egók és elvárások nem mindig reálisak?

2023. aug. 11. 09:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én erre annyit tudok írni ha a társkereső oldalon fentlévő nők elvárják azt hogy a partnerük 500 000 Ft-os jövedelemmel rendelkezzen akkor mi meg várjuk el ezektől a nőktől ugyanezt. Az követelőzzön aki azt a bizonyos szintet amit követel renelkezzen vele. Csomó nő viszont csak elvárja ezt de őket meg még anyuci/apuci tartja el sok esetben. Ez nem kettős mérce amúgy? Nőknek lehetnek elvárásaik de a pasik meg maradjanak csendben és érjék be azzal ami van nekik!
2023. aug. 12. 07:03
 22/70 anonim válasza:
#21 Pont az a kettős mérce, hogy ha a nőknek vannak bármilyen elvárásai, akkor fel van hördülve a teljes férfi nem. De ha ti akartok nagy csöcsöket, házi rabszolgát, szexet akkor is, amikor a csaj nem akarja, orált, anált, sperma lenyelést, meleg kaját mindig elétek rakva, akkor az tök rendben van.
2023. aug. 12. 07:37
 23/70 anonim válasza:

Láttam azt a társkeresőt, szerintem hasznos, ha egy nő árcédulát tesz magára, abból pontosan lehet tudni, hogy mennyit ér.

21-es, te elvárhatsz bármit, de azt érdemes azért megemészteni, hogyha még családalapítás előtt állsz, hogy ha elvárod az 500K fizetést a nőtől, akkor az azzal járó életszínvonalat neked egyedül kell tudni biztosítani számára egy ideig, amikor kiesik a munkából, és akkor még nem is beszéltünk a gyerekre fordítandó anyagiakról. Szóval a felvetésed akkor lehet igaz, ha gyerekmentes életre rendezkedtek be.

2023. aug. 12. 07:51
 24/70 anonim válasza:
A mai nők bekattantak, túl sok netflixet es filmet néztek meg, teljesen elferdítették őket, de hát ez volt a célja Amerikanak.
2023. aug. 12. 08:08
 25/70 anonim válasza:
#24 Egyébként miért nincs szex, ha a csaj is akarja? És ha nem vagy tesze-tosza impotens vagy gyorstüzelő? Ez nálam is redflag lenne.
2023. aug. 12. 08:11
 26/70 anonim válasza:

Nag megjelent a redfleg-es emberünk, aki ezt a kifejezést tolja minden hozzaszolasnal.

Krva nagy redflag, a redflag használat :)

2023. aug. 12. 08:13
 27/70 anonim válasza:
#28 Ritkán használom, de egyébként nem tudom, mi a bajod vele. És akkor egyúttal fel is világosítanálak arról, hogy sok ember ír erre az oldalra és nem csak 1 ember használja ezt a szót. (Ezek szerint már legalább ketten vagyunk.)
2023. aug. 12. 08:17
 28/70 anonim válasza:

Van.

Csak sokan utána rögvest terítik az elváraslistát, amiből a felének mondjuk eleve nem akarok megfelelni, erre elkezd torzulni a feje, hogy megint csak ki lett használva.

2023. aug. 12. 08:33
 29/70 anonim válasza:
#30 Baromi kíváncsi lettem: milyen elvárások ezek? Pár példát mondj már pls.
2023. aug. 12. 08:37
 30/70 anonim válasza:
#30 Egyébként meg onnantól, hogy ő dob téged, mert nem kérsz az elvárásaiból, nem mondhatja, hogy kihasználtad. Szóval ez így kicsit sántít.
2023. aug. 12. 08:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!