Mit lehet tenni ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Magamról annyit, hogy fiatal felnőtt vagyok, foglalkozásilag személyi edző, a sportágamban profi szinten játszok, folyékonyan beszélek idegen nyelveket és kommunikációs téren is viszonylag jól állok (ki tudja mi a viszonyítási alap), ámde mindezek mellett hosszabb időkre magamra szoktam maradni egy-egy párkapcsolat után. És olyan szinten, hogy tényleg abszolút senki a láthatáron ilyenkor. Ha rátévedek időszakosan egy társkeresőre vagy be se húznak, avagy máshol választ sem kapok, hamár matcheltünk, pedig szerintem lenne annyi önképem,hogy észrevegyem, ha gáz lenne amit írok. Valahogy 2018-ig szerintem egész sikeresen tudtam közeledni nők felé, de azóta mintha történt volna valami az egész társadalommal, mindenkinek az egekben az igényeik, csak a tökéletes a megfelelő. Nektek mi a véleményetek erről az egészről?2023. aug. 9. 23:52
1/2 anonim válasza:
Ha sportolsz az pozitívum. Próbálkozz egy tánc iskolában. Meg kérdés, hogy neked milyen igényeid vannak magadhoz képest.
2023. aug. 10. 00:28
2/2 A kérdező kommentje:
Úgy szürreálisnak nem tartom az igényeimet, nyilván olyannal nem lennék aki nem ér el egy bizonyos igényességi szintet. A legrosszabb az egészben, hogy még budapesti is vagyok, azt se mondhatom, nincs senki a környéken😂
2023. aug. 10. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!