Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyen helyzetben...

Mit lehet ilyen helyzetben tenni?(bővebben lent)

Figyelt kérdés

Gyik-ról megismertem egy (28 eves)srácot kiraktam egy kérdést hogy lenne kedve valakinek beszélgetni.És rámírt privátban.Eleinte nem volt gond hisz a hobbijainkról beszélgettünk.Aztán átmentünk instára mert mondta hogy megszeretné nézni pár rajzom.Megadta az instáját és bejelöltük egymást.(instámon nincs semmi kép meg semmi adat amit letudna venni)Ott már kezdtek durvulni a dolgok..Valahogy gondoltam hogy ez lesz.Elkezdett perverzkedni.Mondta hogy miattam all neki meg állandóan rajtam gondolkodik és tetszem neki.Az instáján volt pár kép amin félig meztelen csajok vannak lefotózva és bepózolva egy nyilvános helyen.Azt mondta csak az ismerőseiről lőtt pár képet.De ki az aki beleegyez abba vagy aki megkéri hogy csináljon róluk olyan képet amin látszik majdnem az egész testük és utána felrakja a netre?Mondta hogy rólam is szívesen lőnne pár szelfit....Elkezdte mondani hogy találkozni akar velem és leírta

hogy miket művelne velem.Nagyon közel lakik hozzám és nem merem letiltani mert elmondtam neki a keresztnevem és azt is hogy melyik városhoz lakom közel..Illetve küldtünk egymásnak arcos képet de akkor még nem tudtam hogy ez lesz!Nem merem letiltani mert adigg is tudom hogy hol van és mit csinál és tudom hogy nem kutat fel.Olyan képeket is már akar de én nem küldök neki.Légyszi segítsetek alig alszom az idegtől és alig bírok enni mert félek hogy megtalál és bármit csinál velem..

16L

2023. máj. 30. 16:54
1 2 3
 1/25 anonim válasza:

Szia! Szerintem tiltsd mert az ilyen ember aki a monitor mögött zabal minden féle szart nem fog meg keresni meg mennyi az esélye hogy pont bele futnál valamikor? Meg lehetne fel sem ismerne nem kell felni nyugodj meg.

15F

2023. máj. 30. 17:23
 2/25 A kérdező kommentje:
Igazad köszi kicsit megtudtam nyugodni csak lehet este megint felfogom magam idegesíteni de tudom hogy nem kéne..
2023. máj. 30. 17:29
 3/25 anonim válasza:
Apádat kérd meg írjon neki pár kedves sort, többet nem fog keresni azt garantálom.
2023. máj. 30. 17:29
 4/25 A kérdező kommentje:
Apámmal nem vagyok ilyen jó viszonyban..
2023. máj. 30. 17:31
 5/25 anonim válasza:
Akkor valamelyik haverodat, barátodat, hogy írjon neki pár sort.
2023. máj. 30. 17:55
 6/25 anonim válasza:
csaljátok el egy talira és fenyegessétek meg, hogy következő alkalommal a rendőrség is veletek lesz
2023. máj. 30. 18:15
 7/25 anonim válasza:
Tiltsd le ne idegeskedj. Valószínű csak a szája nagy. Amelyik kutya ugat az meg nem harap. Bontsd a kapcsolatot mielőtt rosszabb lesz, ha zaklat akkor meg rendőrség. Már ezzel is mehetsz most azonnal hogy meztelen képeket kér.
2023. máj. 30. 18:26
 8/25 anonim válasza:
Tiltsd le, nem fog megtalálni. Adataid láthatóságát állítsd be, csak ismerősök láthassák.
2023. máj. 30. 18:37
 9/25 anonim válasza:
Én is azt javaslom tiltsd le. Ha apukáddal nincs olyan viszonyod akk szólj anyukádnak, tesónak, barátnak, bárkinek.
2023. máj. 30. 19:36
 10/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.Egyelőre azt látom elsőre jó ötletnek hogy letiltom.A szüleimmel nem lehet akármit megbeszélni szóval amíg nem történik ennél durvább addig nem nagyon szeretném őket beavatni mert úgyse vennék konolyan.Köszönöm mindenkinek.
2023. máj. 30. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!