Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ilyen helyzetbe?...

Mit tegyek ilyen helyzetbe? Bővebben alul

Figyelt kérdés

Szóval van kettő barátom egy lány és egy fiú ők ikrek. És holnap lesz a szülinapjuk és facebookon az ismerőseim ők és tavaly amikor volt nekik a szülinapjuk akkor írtam mind kettőjüknek facebookon. De csak a lány like-olta a fiú nem is like-olta se hozzá se szólt, talán nem vette észre vagy nem tudom. Aztán nekem is volt nem soká a szülinapom persze azt is jelezte a facebook nekik de nekem csak a lány írt a szülinapomra. A fiú nem. Ugye természetesen like-oltam amikor a lány írt nekem szülinapomra. És nem tudom mit tegyek. Holnap lesz nekik és nem tudom csak a lánynak írjak szülinapjára holnap a facebookon vagy a fiúnak is írjak?

Tudom fura kérdés meg minden de nem tudom eldönteni. Légyszi segítsetek hogy ti mit tennétek ilyen helyzetbe.

(Bocsi ha vannak helyesírási hibák).

2023. jan. 5. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Írj mind a kettőnek.

Esetleg a lánynak írd meg, hogy Bélának is boldog születésnapot kívánok, kérlek add át neki, valamiért nem látja az üzeneteim. Köszönöm.

2023. jan. 5. 11:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Még jöhetnek válaszok:)
2023. jan. 5. 11:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát.... szerintem ha szoktál velük élőben találkozni akkor köszöntsd fel őket akkor, ha meg nem, akkor tök fölösleges.

Kevés személytelenebb dolog létezik a facebookos köszöntésnél.

A srác vszeg telibeszarja a facebookot ezért ha látta is a posztot, nem törődött vele.

2023. jan. 5. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Köszöntsd fel mind a kettőt. Az már az ő szegénységi bizonyítványa, ha nem reagál rá.
2023. jan. 5. 12:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. jan. 5. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:

3as vagyok

4esnek igaza, van, ha neked ennyire fontos, hogy odaírd, akkor írj nekik aztán kezdenek vele amit akarnak.

De amúgy már ha chaten írsz nekik, már az többet érne. Vagy inkább SMS-t. Esetleg hívd fel őket. Vagy találkozz velük. Ez mind bőven többet ér, mint posztolni egyet a facebook utasítására 50 másik emberrel, akik amúgy maguktól nem tudják mikor van az illetők születésnapja, és amúgy nem is szoktak beszélni soha:D

2023. jan. 5. 13:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Amúgy mi mindig szoktunk találkozni. Holnap is megyünk hozzájuk mert meghívtak a szülinapjukra de azért írok akkor azért mindkettőjüknek facebookon is. :D

Köszönöm mégegyszer a válaszokat.

2023. jan. 5. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!