Mit lehet ilyen helyzetben tenni?(bővebben lent)
Gyik-ról megismertem egy (28 eves)srácot kiraktam egy kérdést hogy lenne kedve valakinek beszélgetni.És rámírt privátban.Eleinte nem volt gond hisz a hobbijainkról beszélgettünk.Aztán átmentünk instára mert mondta hogy megszeretné nézni pár rajzom.Megadta az instáját és bejelöltük egymást.(instámon nincs semmi kép meg semmi adat amit letudna venni)Ott már kezdtek durvulni a dolgok..Valahogy gondoltam hogy ez lesz.Elkezdett perverzkedni.Mondta hogy miattam all neki meg állandóan rajtam gondolkodik és tetszem neki.Az instáján volt pár kép amin félig meztelen csajok vannak lefotózva és bepózolva egy nyilvános helyen.Azt mondta csak az ismerőseiről lőtt pár képet.De ki az aki beleegyez abba vagy aki megkéri hogy csináljon róluk olyan képet amin látszik majdnem az egész testük és utána felrakja a netre?Mondta hogy rólam is szívesen lőnne pár szelfit....Elkezdte mondani hogy találkozni akar velem és leírta
hogy miket művelne velem.Nagyon közel lakik hozzám és nem merem letiltani mert elmondtam neki a keresztnevem és azt is hogy melyik városhoz lakom közel..Illetve küldtünk egymásnak arcos képet de akkor még nem tudtam hogy ez lesz!Nem merem letiltani mert adigg is tudom hogy hol van és mit csinál és tudom hogy nem kutat fel.Olyan képeket is már akar de én nem küldök neki.Légyszi segítsetek alig alszom az idegtől és alig bírok enni mert félek hogy megtalál és bármit csinál velem..
16L
20
Ezt melyik válaszból feltételezed? 🤔
(Nem, nem én vagyok)
20
Miért te vagy vagy miből gondolod ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!