Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fontos a nőknek, hogy a férfi...

Fontos a nőknek, hogy a férfi nagy darab legyen mellettük?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok és valahogy sehogy sem tudok határozottan viselkedni, ha valaki megemeli a hangját, már elszáll az önbizalmam.

Mindig is egy ektomorf srác voltam, emiatt nehéz volt izmosodnom is az edzés elején…

Mostanra egy szálkásabb de izmos rác lettem (3 év munkája)

A kérdésem leginkább arra irányul, hogy egy nőnek fontos, hogy a férfi nagy darab legyen, attól lesz meg a biztonság érzete, vagy elég ha izmosabb és szálkás?

Vagy a “magabiztos, határozott” viselkedés teszi férfivá?

2023. júl. 9. 08:46
1 2 3 4 5
 41/49 anonim válasza:

Általában szopás van olyan esetben, a srác megemeli a hasát, és tartja addig a hájat, hogy ne folyjon vissza az egész a farkáig.

2023. júl. 10. 07:09
 42/49 anonim válasza:

41

Hát ez ígéretesnek tűnik... 😂😂

2023. júl. 10. 07:53
 43/49 anonim válasza:

Nekem bejön egyébként... :D Szerintem szexi amikor egy srác megemeli a hatalmas hasát, hogy az a rengeteg háj amit a kezében tart, az mind ő... Szerintem szexi, hogy ilyen nagy és erős, óriási testtel.

Kifejezetten tetszik ha egy fiúnak már szétfolyik a hasa a rengeteg hájtól, és semmi nem tartja össze őt, csak a bőre :D

2023. júl. 10. 07:59
 44/49 anonim válasza:

#7: Az az a te bajod. Én a 70 kilómmal nem szaladtam el, amikor nekem akart jönni a 150 kilós munkatársam.

Max aki irodában dolgozik és nincs tisztában az erőviszinyokkal, az megijed mindentől.

Ismerem a körülöttem lévőket és nem mind veri le az embert, ha 30 kilóval nehezebb.

Sokan vannak a környéken, akikben konkrétan max 70 kiló van és 170 cm alattiak, de egyszerre vernek le 5 embert, amikor rájuk mennek egyszerre. Szó szerint.

Én nem vagyok ilyen, de nem kell betojni egyből, mert valaki nagyobb.

2023. júl. 13. 23:55
 45/49 anonim válasza:

Hát elképzelem a régi korok nagy harcosait, ahogy 120 kilóval, a lovukról félig lefolyva harcolnak... :)

Egyébként a harchoz nem nagy hájas test kell, hanem erő, gyorsaság, stb. Jackie Chan-t vagy Bruce Lee-t nehéz elképzelni, hogy másfél-dupla súllyal is olyan jól tudtak volna harcolni.

De hát ízlések és pofonok, biztos vannak olyan nők, akiknek a kövér(kés) férfiak tetszenek.

2023. júl. 14. 07:06
 46/49 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy a nő vonzani akarja e a hímet vagy dominanciát akar felette gyakorolni - ez a nem mindegy. Mellesleg a természetben számtalan példa és alternatíva akad a társas együttlétre.
2023. júl. 14. 08:16
 47/49 anonim válasza:

46

Kicsit érthetőbben?

2023. júl. 14. 08:21
 48/49 anonim válasza:
Kicsit eltértünk a témától itt a végére / közepére. Az volt a kérdés, hogy a nőknek melyik testalkat vonzóbb. Az egy teljesen más kérdés, hogy ki mennyire tudja megvédeni magát egy rátámadó közveszélyes szociopatától az utcán .
2023. szept. 3. 00:19
 49/49 anonim válasza:

Közel 100 kiló vagyok és baromira nem nèzek ki annyinak.185 centi vagyok.

Vékony se vagyok de az a kidobó kinèzetem sincs

2023. okt. 26. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!