Fontos a nőknek, hogy a férfi nagy darab legyen mellettük?
23 éves vagyok és valahogy sehogy sem tudok határozottan viselkedni, ha valaki megemeli a hangját, már elszáll az önbizalmam.
Mindig is egy ektomorf srác voltam, emiatt nehéz volt izmosodnom is az edzés elején…
Mostanra egy szálkásabb de izmos rác lettem (3 év munkája)
A kérdésem leginkább arra irányul, hogy egy nőnek fontos, hogy a férfi nagy darab legyen, attól lesz meg a biztonság érzete, vagy elég ha izmosabb és szálkás?
Vagy a “magabiztos, határozott” viselkedés teszi férfivá?
Szerintem ide az elhizott férfiak írják hogy 100kg+ felett kezdödik a férfi.
Nyilván a sovány férfi nem tetszik nöknek, de az elhízott sem
Intelligencia megint az egekben. Kilókkal dobálóztok magasság megadása nélkül. :))
A kérdésre válaszolva: nem, egyáltalán nem szeretem azokat a férfiakat, akik "nagyobbak" nálam. A) Nem tetszik, ha magasabbak nálam (életemben először most tetszik valaki, aki magasabb nálam vagy 10 cm-vel). B) A kifejezetten a vékony férfiak jönnek be. Az egész családom mindkét ágon vékony, én kifejezetten nagyon vékony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!