Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fontos a nőknek, hogy a férfi...

Fontos a nőknek, hogy a férfi nagy darab legyen mellettük?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok és valahogy sehogy sem tudok határozottan viselkedni, ha valaki megemeli a hangját, már elszáll az önbizalmam.

Mindig is egy ektomorf srác voltam, emiatt nehéz volt izmosodnom is az edzés elején…

Mostanra egy szálkásabb de izmos rác lettem (3 év munkája)

A kérdésem leginkább arra irányul, hogy egy nőnek fontos, hogy a férfi nagy darab legyen, attól lesz meg a biztonság érzete, vagy elég ha izmosabb és szálkás?

Vagy a “magabiztos, határozott” viselkedés teszi férfivá?

2023. júl. 9. 08:46
1 2 3 4 5
 31/49 anonim válasza:

Aki valódi harcművészetet tanult az tudja, hogy kés ellen a futás az egyetlen biztos módszer.

Meg amúgy miért akarna bárki lekeselni? Ennyi erővel mindenki epitsen atombunkert, mert bármikor jöhet az atomcsapás...

Vagy ne menj ki az utcára és akkor nem keselhetnek meg, vagy pontossabban kevesebb esellyel, ezt a hulye hozzaszolast, hogy azert kell nagydarabnak lenni, hogy ne bantsanak. Aberáltak írnak ilyet.

2023. júl. 9. 22:27
 32/49 anonim válasza:

Egy "szabályos", 8 centis pengehosszúságú késsel történő szúrást adott esetben túl tud élni az, akinek meg a hája nem 8, hanem 10 centi vastag. Elmerülne a hasában mint kés a vajban — szó szerint — de létfontosságú szervekig nem tudna eljutni a hájtól.

Meg egy enyhén elhízott srác a 80—90—100 kilós, hatalmas, hájtól remegő testével egyet odab*sz, és egy kis nyikhaj már repül. Egy ilyen óriási zsírtengernek már csak a tömege miatt is hatalmas ereje van, már ha el tud érni valamennyi gyorsaságot is.

2023. júl. 9. 22:43
 33/49 anonim válasza:
Infarktust viszont hamarabb kap. Nem beszélve arról, hogy egy nőnek nincs gusztusa ránézni. Hacsak nem hasonlóan igénytelenül elhízott ő is.
2023. júl. 9. 22:49
 34/49 anonim válasza:
Mi benne a gusztustalan? Ugyanolyan ember ő is, csak neki nem izmokból, hanem hájból áll legnagyobb részben a teste. Ő is ugyanolyan ember, csak az "állaga" más :D Kicsit puhább, lágyabb, lazább "szerkezetű", meg jobban szétterjed. Ennyi.
2023. júl. 9. 22:54
 35/49 anonim válasza:

"Aki valódi harcművészetet tanult az tudja, hogy kés ellen a futás az egyetlen biztos módszer."

Ebben tévedsz,mert nem csak nyúlbélaként lehet túlélni.Aki ezt tanítja,annak az oktatása egy nagy nulla.

"Meg amúgy miért akarna bárki lekeselni? Ennyi erővel mindenki epitsen atombunkert, mert bármikor jöhet az atomcsapás..."

Érdeklődjél lákátoshéknál pl.!

Vagy egyéb drogos,ittas állapotú egyedeknél!Esetleg rablóknál!Persze a burzsujnegyedben nem ilyenekkel fogsz találkozni.

2023. júl. 9. 23:07
 36/49 anonim válasza:

"aberáltak"

Az meg mi?

2023. júl. 9. 23:09
 37/49 anonim válasza:

32,persze,neked az artériáidon is 10 cm zsír van...omg.

Meg szerinted egy hájas szartömlő simán lereagál mindent extra gyorsasággal.

2023. júl. 9. 23:16
 38/49 anonim válasza:
34,a döghús is ugyanolyan,mint a boltban kapható hentesáru.Miért nem a dögöt eszed?
2023. júl. 9. 23:19
 39/49 anonim válasza:

32

"Meg egy enyhén elhízott srác a 80—90—100 kilós, hatalmas, hájtól remegő testével egyet odab*sz, és egy kis nyikhaj már repül. Egy ilyen óriási zsírtengernek már csak a tömege miatt is hatalmas ereje van, már ha el tud érni valamennyi gyorsaságot is."

Én felejtettem el ma reggelre magyarul? Enyhén elhízott srác, akinek hatalmas, hájtól remegő teste van? Wooow.

2023. júl. 10. 06:56
 40/49 anonim válasza:

33

"Infarktust viszont hamarabb kap. Nem beszélve arról, hogy egy nőnek nincs gusztusa ránézni..."

Találkoztam egyszer (randi ügyileg) egy kövér sráccal, tényleg óriási hasa volt. Mivel történt ez-az (de szex nem), utána nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy hogy lehet egy ilyen emberrel szexelni. Hova teszi a hasát? Végiggondoltam az 5-6 alap szex poziciót és egyiknél kevésbé volt valószínű, hogy menjen neki a dolog, mint másiknál. Esetleg talán le lehet szopni.

2023. júl. 10. 06:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!