Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha emancipáció van akkor...

Ha emancipáció van akkor miért kéne másképp viselkednie a férfiaknak és a nőknek?

Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 06:36
1 2
 1/11 anonim válasza:
Mert általában a XVII. sz.-i gondolkodás keveredik a XXI. sz.-ival.
2023. febr. 12. 06:55
 2/11 anonim válasza:
Mert az egyenJOGÚSÁG nem egyenlő az egyformasággal. Attól még vannak nemi szerepek, hogy nem főnők-cseléd viszony van a nemek között.
2023. febr. 12. 08:40
 3/11 A kérdező kommentje:
És, ha valaki megkérdőjelezi a nemi szerepeket vagy nem érzi magáénak?
2023. febr. 12. 10:21
 4/11 anonim válasza:
Az selejt és majd a társadalom kidolgozza magából, hacsak nem kap külön támogatott reflektorfényt mint az lmbtq szintű mentális zavarodott banda.
2023. febr. 12. 11:03
 5/11 anonim válasza:
Csak halkan szeretném megjegyezni ezeknek az embereknek akik a korábbi századokat hozzák példának, több olyan kultúra is létezett évszázadokkal ezelőtt, középkorban is, amelyben a homoszexualitás elfogadott volt sőt a kultúra része. Kellene olvasgatni és tanulni történelmet hogyha már ezzel példálóznak egyesek.
2023. febr. 12. 12:18
 6/11 anonim válasza:
Az, hogy valami felett szemet huny a társadalom attól még nem lesz helyes vagy éppenséggel nem bűn.
2023. febr. 12. 13:31
 7/11 anonim válasza:
Miért lenne bűn? Semmi sem bünteti, max. a biblia, bocsi ateista vagyok kövezz meg.
2023. febr. 12. 14:33
 8/11 anonim válasza:

Nem kövezünk meg senkit csak elhatárolódunk.

Te milyen erkölcsi értékek szerint nevelkedtél?

2023. febr. 12. 14:50
 9/11 anonim válasza:
Keresztény, és pont emiatt vagyok ateista is mostanra, tőlem senki se határolódott el azért, mert nem hiszek a templomba járásban, a gyónásban, istenben, a teremtésben meg egyéb mesékben. Vannak barátaim, van közösségi életem, van munkám, megélek, nem vernek agyon, nem kiabálnak velem, nem néznek le, van diplomám, nem tudom mi kéne még. Az ilyen túlságosan magukat kereszténynek tartó emberek meg még örülök is ha elkerülnek.
2023. febr. 12. 15:12
 10/11 anonim válasza:
Érdekes mindenesetre, hogy ami egykor a fejlődésedet szolgálta annak hátat fordítottál.
2023. febr. 12. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!