Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha emancipáció van akkor...

Ha emancipáció van akkor miért kéne másképp viselkednie a férfiaknak és a nőknek?

Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 06:36
1 2
 11/11 anonim válasza:
Inkább kényszer mint fejlődés, bele van erőltetve egy kisgyerek, hittan, templom, szövegek tanulása, ha akarja, ha nem mert a nagy keresztény szülők ezt szeretnék, az mindegy hogy a gyerek rosszul érzi magát nem szívesen jár akkor is ott fog ülni a fagyos templomban vasárnap reggel vagy ki mikor megy ha belehal is. Ez a probléma az egésszel, hátat fordítottam én ennek régen, de nem volt beleszólásom akkor még. Biztos vagyok benne hogy valaki szívesen szaval a templomban, de ne ez alapján ítélj meg egy embert vagy akkor legalább magadban tedd. Érdekes én el tudok menni olyan emberek mellett akik isten szeret táblával állnak kinn, vagy vallásosak, hogy valamiben hinni kell, te nem léptél túl azon hogy ateista vagyok valamiért mégis velünk van a baj szerinted.
2023. febr. 12. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!