Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fontos a nőknek, hogy a férfi...

Fontos a nőknek, hogy a férfi nagy darab legyen mellettük?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok és valahogy sehogy sem tudok határozottan viselkedni, ha valaki megemeli a hangját, már elszáll az önbizalmam.

Mindig is egy ektomorf srác voltam, emiatt nehéz volt izmosodnom is az edzés elején…

Mostanra egy szálkásabb de izmos rác lettem (3 év munkája)

A kérdésem leginkább arra irányul, hogy egy nőnek fontos, hogy a férfi nagy darab legyen, attól lesz meg a biztonság érzete, vagy elég ha izmosabb és szálkás?

Vagy a “magabiztos, határozott” viselkedés teszi férfivá?

2023. júl. 9. 08:46
1 2 3 4 5
 21/49 anonim válasza:

** kifejezetten

Bocsi, kényszeres javítás.

2023. júl. 9. 14:08
 22/49 anonim válasza:
Érdekes hogy itt mindenki dícséri az elhízottabb pasikat. Amikor én 110 kiló voltam, alig nézett rám nő, amióta aktívab edzek és diétázok és lefogytam 88 kilóra, sokkal több mosolyt kapok az utcán lányoktól és sokkal többen szemeznek velem mint valaha. Szóval ez is olyan mint a farok méret, a neten mindenkinek nagy, a valóságban meg nem. A neten minden nő a mackó fiúkat szereti elviekben, gyakorlatban meg sokkal több nő tartja vonzónak a szálkás kidolgozott testű pasikat, mint az elhízottakat.
2023. júl. 9. 17:28
 23/49 anonim válasza:

22

Hány centihez vagy 88 kiló? Nem mindegy. :)

Am. nekem két apukától van a két fiam. A nagyobb 180 cm és vasággyal 65 kiló. Vékony és baromi izmos (itt persze ezt mindenki kétli, de így van, fizikai munkát végez). A kisebb 185 cm és 75 kiló körül van, színizom (falat mászik heti 4-5 alkalommal, alkalmanként 3-4 órát).

Most ki is számoltam, a nagyobb BMI-je 20,6, a kisebbé 21,9. Mindkettőre normális testsúlyt mond.

Na most aki úgy nőtt fel, hogy apu 170 cm és 110 kiló, annak biztos a testesebb férfiak fognak tetszeni. Nekem apám és öcsém is magasak és vékonyak, ezt láttam, számomra nyilván ez a természetes.

19-es voltam

2023. júl. 9. 17:59
 24/49 anonim válasza:

Ez nem az én napom...

* a nagyobb BMI-je 20,06, a kisebbé 21,91

2023. júl. 9. 18:01
 25/49 anonim válasza:
#23 jogos amit írsz egyébként. Én 179 cm vagyok a 88 kilóhoz jelenleg. A testzsír százalékom kb 18%, szóval még most is van rajtam azért zsír. Karom, a vádlim, és a nyakam is kb 40 cm körméretű, a derekam köldök résznél mérve 83 cm.
2023. júl. 9. 18:09
 26/49 anonim válasza:

Teljesen mindegy,hogy mennyire vagy izmos,ha felrúgnak,mint egy

vakarcsot.

Ha harcra kerül a sor,akkor nem sok szart érsz az izmaiddal.Továbbá ott van az is,hogy bármikor villanhat a kés,stb..Persze a nők másképp gondolkoznak,szerintem nekik inkább egy jól karbantartott test,egy intelligens,magabiztos karakter a vonzó.

2023. júl. 9. 21:15
 27/49 anonim válasza:

"Férfi legyél és hizzal fel szepen 1.5 mázsára, egy ferfi ott kezdodik."

Lol,persze,egy hájas szartömlő a férfi...

2023. júl. 9. 21:19
 28/49 anonim válasza:

Egy példa:

Egy 180 cm-es férfi kb. 80-90 kilogramm izommal néz ki normálisan.És ezt úgy értem,hogy az az izom nem szteroidokkal,meg mindenféle porokkal van felpumpálva.

2023. júl. 9. 21:26
 29/49 anonim válasza:

26

"Ha harcra kerül a sor, akkor nem sok szart érsz az izmaiddal. Továbbá ott van az is, hogy bármikor villanhat a kés,stb..."

Ha kést vesz elő valaki, akkor egy dolgot tehetsz: futsz (ha kedves az életed). Vagy azt hiszed, hogy majd a hájréteg fogja megvédeni a nagydarab faszikat? :)))

2023. júl. 9. 21:52
 30/49 anonim válasza:

"Ha kést vesz elő valaki, akkor egy dolgot tehetsz: futsz (ha kedves az életed). Vagy azt hiszed, hogy majd a hájréteg fogja megvédeni a nagydarab faszikat? :)))"

Nem a háj,hanem a harci felkészültség fog megvédeni,de puszta kézzel nagyon gyengék az esélyek a késes ellen.

2023. júl. 9. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!