Fontos a nőknek, hogy a férfi nagy darab legyen mellettük?
23 éves vagyok és valahogy sehogy sem tudok határozottan viselkedni, ha valaki megemeli a hangját, már elszáll az önbizalmam.
Mindig is egy ektomorf srác voltam, emiatt nehéz volt izmosodnom is az edzés elején…
Mostanra egy szálkásabb de izmos rác lettem (3 év munkája)
A kérdésem leginkább arra irányul, hogy egy nőnek fontos, hogy a férfi nagy darab legyen, attól lesz meg a biztonság érzete, vagy elég ha izmosabb és szálkás?
Vagy a “magabiztos, határozott” viselkedés teszi férfivá?
** kifejezetten
Bocsi, kényszeres javítás.
22
Hány centihez vagy 88 kiló? Nem mindegy. :)
Am. nekem két apukától van a két fiam. A nagyobb 180 cm és vasággyal 65 kiló. Vékony és baromi izmos (itt persze ezt mindenki kétli, de így van, fizikai munkát végez). A kisebb 185 cm és 75 kiló körül van, színizom (falat mászik heti 4-5 alkalommal, alkalmanként 3-4 órát).
Most ki is számoltam, a nagyobb BMI-je 20,6, a kisebbé 21,9. Mindkettőre normális testsúlyt mond.
Na most aki úgy nőtt fel, hogy apu 170 cm és 110 kiló, annak biztos a testesebb férfiak fognak tetszeni. Nekem apám és öcsém is magasak és vékonyak, ezt láttam, számomra nyilván ez a természetes.
19-es voltam
Ez nem az én napom...
* a nagyobb BMI-je 20,06, a kisebbé 21,91
Teljesen mindegy,hogy mennyire vagy izmos,ha felrúgnak,mint egy
vakarcsot.
Ha harcra kerül a sor,akkor nem sok szart érsz az izmaiddal.Továbbá ott van az is,hogy bármikor villanhat a kés,stb..Persze a nők másképp gondolkoznak,szerintem nekik inkább egy jól karbantartott test,egy intelligens,magabiztos karakter a vonzó.
"Férfi legyél és hizzal fel szepen 1.5 mázsára, egy ferfi ott kezdodik."
Lol,persze,egy hájas szartömlő a férfi...
Egy példa:
Egy 180 cm-es férfi kb. 80-90 kilogramm izommal néz ki normálisan.És ezt úgy értem,hogy az az izom nem szteroidokkal,meg mindenféle porokkal van felpumpálva.
26
"Ha harcra kerül a sor, akkor nem sok szart érsz az izmaiddal. Továbbá ott van az is, hogy bármikor villanhat a kés,stb..."
Ha kést vesz elő valaki, akkor egy dolgot tehetsz: futsz (ha kedves az életed). Vagy azt hiszed, hogy majd a hájréteg fogja megvédeni a nagydarab faszikat? :)))
"Ha kést vesz elő valaki, akkor egy dolgot tehetsz: futsz (ha kedves az életed). Vagy azt hiszed, hogy majd a hájréteg fogja megvédeni a nagydarab faszikat? :)))"
Nem a háj,hanem a harci felkészültség fog megvédeni,de puszta kézzel nagyon gyengék az esélyek a késes ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!