Társkereső applikációkon miért csak a túlsúlyos nőknek tetszek túlnyomó többségben?
Meg is válaszoltad magadnak a kérdést:
"Ha abból indulunk ki, hogy én személy szerint nem vagyok egy főnyeremény"
Mit vársz, hogy majd topmodellek fognak jobbrahúzogatni?
Ne így állj hozzá az ismerkedéshez, hogy te nem vagy főnyeremény! Kortól és nemtől függetlenül, valamennyien nem vagyunk azok! Persze ettől még nyílván nem fognak a 9-es 10-es csajok bomlani utánad/utánunk, de ha ezen túl sokat filózol, attól nem fog könnyebben menni az ismerkedés, mert lecsökken az önbizalmad. Én már csak tudom :)
Madártávlatból nézve kevésbé mérvadó, hogy kinek tetszel meg a külsőd alapján. Pláne, ha olyanokra hivatkozol, akiket nem te kerestél fel. Találkoztam már nagyon szép csajjal, akivel aztán kiderült a beszélgetések alatt, hogy mégsem illettünk össze. Számíts arra, hogy tökmindegy hány kiló van a csajon, így is-úgy is 50-50% az esély arra, hogy lesz-e kapcsolat, vagy sem.
Még egy jótanács: azt is vedd számításba, hogy az ilyen huzogatós oldalakon sok az inaktív és kamuprofil! És jóval nehezebb őket kiszűrni a normálisabb randioldalak felhasználóitól.
Randivonalat próbáld, ott szénné szűrhető a felhozatal, pl súlyra is szűrhetsz. Nekem jó tapasztalataim vannak onnan, szintén átlagos a kinézetem.
Igaz elő kell fizetni, a levelezés csak úgy elérhető, de szerintem pár ezer forintot simán megér.
Mondjuk nekem a tinder is működött, de nem csak képeket raktam fel, hanem írtam pár kreatívitást, humort sejtető sort, gyanítom utóbbi a titok, legalábbis mindenképpen plusz pont. (negyvenes korosztályban tapasztaltam ezeket, kb négy éve, nem tudom ma mi van és mennyi idős vagy)
Amúgy valamilyen szinten én is tapasztaltam az általad említett dolgot, és ugyanezt a következtetést vontam le.
De szerintem azok a vékony nők, akik csak a külsőségek miatt választanak, és csak a jóképű palikat tolják jobbra, azokért kár is sajnálkozni, de ahogy feljebb is írtam, vannak 'bemutatkozó szöveget elolvasó' nők, - ebben azért vagyok biztos, mert volt, hogy kép nélkül voltam fent (tinder) és úgy is lettek match-eim mindenféle alkatú nőkkel, ez már egy matematikai szempontból megbízhatóbb szűrő, ezek között nem csak kövérek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!