Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Jobboldali keresztény konzerva...

Jobboldali keresztény konzervatív lányok vannak itt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves egyetemista férfi vagyok.

Hobbijaim: túrázás, barlangászás, falmászás, úszás.

180 cm, vékony alkat, világoskék szem, barna haj.

Lakóhely:Budapest.

Nem cigizek, nem vedelek, nem drogozok, nem szeretem a tetoválásokat.

Fontos számomra a hűség.

Pozitívum: jól tudok sztorikat mesélni, könnyen beszélgetek.

Negatívum: belsőre válogatós vagyok.

Akit keresek:

Jobboldali keresztény konzervatív lány aki büszke a fehér bőrére és a magyar származására.

Nem vedel, nem cigizik, nem drogozik, nem tetkós, nem bulikázik. Hűséges, gondoskodó, odaadó.

Külső mindegy, abszolút nem vagyok válogatós külsőre.

2023. máj. 31. 10:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim válasza:
Én is ilyet kerestem fiúban, találtam is egyet szerencsére.
2023. jún. 1. 14:52
 72/83 anonim válasza:

Szerintem itt az egyetlen provokátor a kérdező.

Kiadja magát valaminek, aztán fullba nyomja a kretént, hogy jól lejárassa azt az erkölcsi normát, amit állítólag képvisel.

Elég trollszagú...

2023. jún. 1. 16:26
 73/83 anonim válasza:
Kétlem hogy troll, ezek tényleg ilyenek.
2023. jún. 1. 16:54
 74/83 anonim válasza:

"mielőtt a libsi trollok"

Azért mert valakinek az IQ-ja nagyobb, mitn az életkora, még nem lesz troll és itt ez volt az alapszint, ami kellett, hogy valaki felismerje, hogy mekkora idióta a kérdező.

"annak írod magad, aminek akarod"

Ahogy te is, a kérdező is, sőt, még a másikat is annak írod, aminek akarod.

Ettől függetlenül nem feltétlenül lesz igaz. Pl. a kérdező elég egyértelműen fasiszta

Ahogy elég egyértelmű, hogy nem kell valakinek libsinek lennie, hogy lássa, hogy ez egy idióta.

"ki a rasszista? Aki magyar érzelmű az az ellenzéknek már rasszista?"

ITt ennél lényegesen többről van szó.

És igen, amit leírt, az rasszizmus, ezért beszélt bőrszínekről.

"örülhetnének, hogy vannak még ilyen emberek!!! Sokkal előrébb tartana az ország."

Ez egyébként bizonyítottan nem igaz. A "gonosz libsik" azok, akik az országot eddig is fejlesztették. Ha megnézed, hogy ideológia alapján általában milyen az átlag iskolázottság, illetve milyen állás töltenek be, ott mennyit keresnek.

Vagy azt, hogy városok mekkora részét termelik a GDP-nek, illetve ott mennyire szavaztak a baloldalra.

Akkor az jön ki, hogy a GDP-t nagy részét azok termelik, akik ellenzékre szavaztak, vagyis ha többen fognák fel, követnék az ellenzéki elképzeléseket, életmódot, akkor több lenne a GDP-nk.

2023. jún. 2. 09:05
 75/83 anonim válasza:
79: Lehet, hogy több lenne a GDP-nk, de elveszne az emberekből a hazafias érzés teljesen.
2023. jún. 2. 20:57
 76/83 anonim válasza:

"Lehet, hogy több lenne a GDP-nk, de elveszne az emberekből a hazafias érzés teljesen."

Mármint elveszne az az érzés, ami 2 világháborút és 100 milliók halálát okozta? Nagy veszteség, aki szerint ez veszteség, az kb. egy pszichopata.

A hazafiasság az egyik legkárosabb eszme, mivel ok nélkül fajon belül teremt olyan különbségeket, amik miatt utálnod kell a másikat.

Ha a Föld bármely pontjáról mondjuk egymás mellé raksz két macskát vagy két kutyát, akkor nem fognak veszekedni, hogy melyik országból jöttek, csak a jobboldaliak ilyen patkányok, hogy erre vezetik le az egészet, ami mindig is kárt okozott.

Olyan mintha arról beszélnél, hogy a tömeggyilkosok a társadalomnak hasznosak és jó hogy vannak.

2023. jún. 3. 00:30
 77/83 anonim válasza:
Fideszessel, Mihasznákkal nem vegyülök.
2023. jún. 3. 00:42
 78/83 anonim válasza:

Fideszesek ovodas szinten vannak

Mindenuk a gyulolkodes a masik legyozese lejaratasa

Beteg emberek ezek

2023. jún. 3. 19:31
 79/83 anonim válasza:
Gondolom himsovinszta is es szerinted a nonek a dolga a szules meg hogy eled rakja az etelt. Sok sikered nem lesz. 😂😂
2023. jún. 3. 19:32
 80/83 anonim válasza:
A fideszesek maradjanak csak egyedül.
2023. jún. 5. 19:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!