Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Jobboldali keresztény konzerva...

Jobboldali keresztény konzervatív lányok vannak itt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves egyetemista férfi vagyok.

Hobbijaim: túrázás, barlangászás, falmászás, úszás.

180 cm, vékony alkat, világoskék szem, barna haj.

Lakóhely:Budapest.

Nem cigizek, nem vedelek, nem drogozok, nem szeretem a tetoválásokat.

Fontos számomra a hűség.

Pozitívum: jól tudok sztorikat mesélni, könnyen beszélgetek.

Negatívum: belsőre válogatós vagyok.

Akit keresek:

Jobboldali keresztény konzervatív lány aki büszke a fehér bőrére és a magyar származására.

Nem vedel, nem cigizik, nem drogozik, nem tetkós, nem bulikázik. Hűséges, gondoskodó, odaadó.

Külső mindegy, abszolút nem vagyok válogatós külsőre.

2023. máj. 31. 10:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 A kérdező kommentje:

Megint csak a nagy pofa. Helyszín időpont ismét semmi.

Tipikus magyartalan senkiházi.

Ne aggódj, újra nyerünk majd, ti meg sivalkodhattok.

2023. jún. 1. 01:19
 62/83 anonim válasza:

Igazán kreatív személy vagy, hússzor leírni ugyanazt a "beszólást". :DDD

Hogyha először nem sikerült úgy provokálnod, mint egy 5 éves, akkor miből gondolod, hogy most bárkit megijesztesz?

Mellesleg, ha már ki mennyire magyar. Téged bármelyik nagy magyar történelmi személy kitagadni olyan nevetséges vagy. Annyi tartásod nincs, hogy megválogasd, hogy kivel állnál le verekedni.

2023. jún. 1. 09:09
 63/83 anonim válasza:
Kérdező, te skinheadet keresel, nem keresztény konzervatív jobboldalit.
2023. jún. 1. 11:15
 64/83 anonim válasza:
Remélem sikerül talalnid valakit itt, mielőtt a libsi trollok teljesen szétverik a komment szekciót. Jobb, ha tudod, hogy a cél az, hogy olyan negatív reakciót adj a sorozatos provokalásra, ami majd elveszi a kedvét annak is, aki eredetileg még érdeklődne csak a kérdést olvasva.
2023. jún. 1. 13:54
 65/83 anonim válasza:
Ha nővel nem értenél egyet valamiben, megvernéd?
2023. jún. 1. 14:10
 66/83 anonim válasza:

64, milyen libsi trollok?

Én jobboldali, keresztény konzervatív nő vagyok, de amit ez az erőszakos együgyű valami itt leművelt, az kritikán aluli, csak szégyent hoz az egész ideológiánkra, ráadásul valójában nem is azt képviseli ami mond, hogy képvisel...

2023. jún. 1. 14:37
 67/83 anonim válasza:
666: annak írod magad, aminek akarod.
2023. jún. 1. 14:39
 68/83 anonim válasza:
8-as: ki a rasszista? Aki magyar érzelmű az az ellenzéknek már rasszista? Jellemző!!
2023. jún. 1. 14:47
 69/83 anonim válasza:
11,12,13 és a többiek: örülhetnének, hogy vannak még ilyen emberek!!! Sokkal előrébb tartana az ország.
2023. jún. 1. 14:51
 70/83 anonim válasza:
A kérdezőnek meg üzenem, hogy minden negatív választ figyelmen kívül kellett volna hagynia.
2023. jún. 1. 14:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!