Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Jobboldali keresztény konzerva...

Jobboldali keresztény konzervatív lányok vannak itt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves egyetemista férfi vagyok.

Hobbijaim: túrázás, barlangászás, falmászás, úszás.

180 cm, vékony alkat, világoskék szem, barna haj.

Lakóhely:Budapest.

Nem cigizek, nem vedelek, nem drogozok, nem szeretem a tetoválásokat.

Fontos számomra a hűség.

Pozitívum: jól tudok sztorikat mesélni, könnyen beszélgetek.

Negatívum: belsőre válogatós vagyok.

Akit keresek:

Jobboldali keresztény konzervatív lány aki büszke a fehér bőrére és a magyar származására.

Nem vedel, nem cigizik, nem drogozik, nem tetkós, nem bulikázik. Hűséges, gondoskodó, odaadó.

Külső mindegy, abszolút nem vagyok válogatós külsőre.

2023. máj. 31. 10:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 A kérdező kommentje:
Ahogy gondoltam. A kommentelés megy, de egy valós helyzettől tele lenne a gatya. Ha lenne tököd már helyszínt és időpontot írtál volna. Írogasd inkább a programkódokat, nagyon megmondtad.
2023. jún. 1. 00:24
 42/83 anonim válasza:
Reméljük nincsenek
2023. jún. 1. 00:27
 43/83 A kérdező kommentje:

Amúgy is ti jöttetek ugatni mint a kutyák.

Tipik libsi stílus.

Aztán sehol semmi, csak a szöveg.

2023. jún. 1. 00:28
 44/83 anonim válasza:
Ember, te normális vagy? Milyen civilizálatlan dzsungelből jöttél? Annak van igaza, aki megveri a másikat? Ha így működne a világ, még mindig a csimpánzok szintjén lennénk
2023. jún. 1. 00:29
 45/83 A kérdező kommentje:

Nem tehetek róla hogy a kötekedés a hobbid, aztán meg tele van a gatyó.

Menj el inkább sportolni, ahelyett hogy random kérdések alá mész ugatni.

2023. jún. 1. 00:32
 46/83 anonim válasza:

"Ahogy gondoltam. A kommentelés megy, de egy valós helyzettől tele lenne a gatya"

És ha olyan kemény gyerek vagy, akkor miért jó, hogy lejáratod magad olyan dumákkal, ami egy 14 évesnek is ciki lenne? Vagy most először vagy a neten? Mert akkor elhiszem.

"Amúgy is ti jöttetek ugatni mint a kutyák."

Nem, én egy komoly véleményt adtam arra a leírásra, amit te tettél, semmi rossz szándék nem volt benne, nem hazudtam benne semmit és elkezdtél beszólogatni.

Szóval legalább olyan patkány ne legyél, hogy össze-visszahazudsz.

"Aztán sehol semmi, csak a szöveg"

Amúgy én a helyedben nem pofáznék. A leírásban van, hogy vékony vagy. Még ha valaki nem is izmos, csak kővér, akkor is le tud neked b*szni egy olyan pofont, hogy nem állsz fel.

2023. jún. 1. 00:32
 47/83 anonim válasza:
És ilyen egyedekkel van tele az ország🤦‍♀️
2023. jún. 1. 00:33
 48/83 A kérdező kommentje:
Én 6 évet boxoltam kisfiam. Látszik, hogy még sosem kerültél valós utcai szituációba. Ha ekkora a pofád mint a bécsi kapu akkor gyere. Felállok neked bármikor. Nem félek menni megint a fogdára ;) gyáva kis gci :D
2023. jún. 1. 00:36
 49/83 anonim válasza:
Mikor elfogynak az érvek:D
2023. jún. 1. 00:38
 50/83 anonim válasza:

22es vagyok, visszatértem

"Ma a feketék bezzeg büszkélkedhetnek, hogy büszkék a feketeségükre."

Öhm... tehát ha az egyik hülye, akkor legyünk mi is azok? Az nem opció, hogy senki sem veri magát arra aminek született, hanem az elért eredményei alapján büszkélkedik?

Amúgy Kérdező, lehet, hogy te nem vedelsz meg drogozol, de erőszakkal fenyegetőzől ami sokkalta ijesztőbb annál, mintha valaki tetoválná magát vagy elmenne szórakozni a barátaival.

Az meg, hogy jövőre nyer-e a Fideszt, azt nem tudom, én úgy tudtam 3 év múlva lesznek országgyűlési választások.

Nem mintha a Fidesz jobboldali, keresztény, konzervatív lenne...

De ez most mellékes.

Szóval miből gondolod, hogy egy erőszakos, balhés férfi, mint te, vonzóbb, mint egy bulizós, esetleg tetovált, másokat nem lenéző férfi?

2023. jún. 1. 00:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!