Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Jobboldali keresztény konzerva...

Jobboldali keresztény konzervatív lányok vannak itt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves egyetemista férfi vagyok.

Hobbijaim: túrázás, barlangászás, falmászás, úszás.

180 cm, vékony alkat, világoskék szem, barna haj.

Lakóhely:Budapest.

Nem cigizek, nem vedelek, nem drogozok, nem szeretem a tetoválásokat.

Fontos számomra a hűség.

Pozitívum: jól tudok sztorikat mesélni, könnyen beszélgetek.

Negatívum: belsőre válogatós vagyok.

Akit keresek:

Jobboldali keresztény konzervatív lány aki büszke a fehér bőrére és a magyar származására.

Nem vedel, nem cigizik, nem drogozik, nem tetkós, nem bulikázik. Hűséges, gondoskodó, odaadó.

Külső mindegy, abszolút nem vagyok válogatós külsőre.

2023. máj. 31. 10:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 A kérdező kommentje:
Na akkor megjött a kocka. Tipikus liberális.
2023. jún. 1. 00:01
 32/83 anonim válasza:

Hobbi szinten faragok, meg veteményes kertet ások, upszika XD

Akarsz még többet általánosítani?

2023. jún. 1. 00:06
 33/83 A kérdező kommentje:

Fantasztikus, hogy faragsz :D

Azért néha remélem sportolsz is :D

Ja és néha azért fürödni sem árt az informatikus úrnak ;)

2023. jún. 1. 00:07
 34/83 anonim válasza:

"Aki nem büszke arra ami, az szánalmas.

Ma a fehérek szégyellik magukat.

Legyenek igenis büszkék magukra, bőrük színére, származásukra."

Nem, az a szánalmas, ha valaki annyira élettelen, hogy arra büszke, amivel születik és nem arra, amit elért.

Ha neked büszkének kell lenned a bőröd színére és ez egy fontos jellemvonásod, akkor nem kicsit vagy élettelen.

Egyébként nem tudom, hogy miért itt keresel ilyen lányokat, vagy a konyhában vannak, vagy szülnek. Ezen a két helyen tartózkodhatnak a jobboldali lányok.

"Hűséges, gondoskodó, odaadó."

Amúgy a gondolkodó szintén problémás az esetedben, mert akinek van agya, az kerüli az ilyen ember ideológiától függetlenül, mivel egy full fasiszta leírást adtál, ami egyáltalán nem pozitívum.

2023. jún. 1. 00:07
 35/83 A kérdező kommentje:

"Egyébként nem tudom, hogy miért itt keresel ilyen lányokat, vagy a konyhában vannak, vagy szülnek. Ezen a két helyen tartózkodhatnak a jobboldali lányok."

És még a jobboldal a sztereotíp :D

Menj inkább tüntikézni ;)

2023. jún. 1. 00:10
 36/83 anonim válasza:

"És még a jobboldal a sztereotíp :D"

Semmi sztereotíp nincs ebben. Nekem vannak jobboldali ismerősöm. Ezeken a helyeken vannak. Egy tényt közöltem.

"Menj inkább tüntikézni ;)"

Egyébként tényleg nem értem, hogy mit akarsz elérni. A beszólásaid alapján sem tartanálak értelmesebbnek, mint mondjuk egy tizedikes és láthatóan azt gondolod, hogy milyen okos és frappáns válaszokat adsz.

Kétlem, hogy bottal hozzád nyúlna egy csaj, még akkor is, ha tökéletesen megfelel a leírásodnak.

De ha nekem nem hiszel, akkor tőlem megkérdezhetem valamelyik jobboldali csaj ismerősömet, hogy mit gondol rólad a kommentjeid alapján.

2023. jún. 1. 00:15
 37/83 anonim válasza:

33

Neked mi a bajod amúgy? Már azon kívül, hogy sötét vagy, mint a kikapcsolt monitorom?

Maradj csak meg ebben az ideológiádban, ami pont ugyanaz, az SJW-k, csak más bőrszínnel. Unalmas már nagyon, pont, mint az SJW-k

2023. jún. 1. 00:15
 38/83 A kérdező kommentje:

Mondja az antifás aki heti rendszerességgel sem fürdik le :D

De ha verekedni szeretnél, én akármikor benne vagyok.

Ha nem mersz, akkor meg gyáva vagy.

2023. jún. 1. 00:17
 39/83 A kérdező kommentje:
De mit is várna az ember a sok testnevelésből felmentett komment trolltól :D
2023. jún. 1. 00:20
 40/83 anonim válasza:

"aki heti rendszerességgel sem fürdik le", "akkor meg gyáva vagy"

Komolyan, mint valami óvodás... Mindjárt azt mondod, hogy mennyire csúnyák vagyunk.

Szánalmas...

2023. jún. 1. 00:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!