Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Jobboldali keresztény konzerva...

Jobboldali keresztény konzervatív lányok vannak itt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves egyetemista férfi vagyok.

Hobbijaim: túrázás, barlangászás, falmászás, úszás.

180 cm, vékony alkat, világoskék szem, barna haj.

Lakóhely:Budapest.

Nem cigizek, nem vedelek, nem drogozok, nem szeretem a tetoválásokat.

Fontos számomra a hűség.

Pozitívum: jól tudok sztorikat mesélni, könnyen beszélgetek.

Negatívum: belsőre válogatós vagyok.

Akit keresek:

Jobboldali keresztény konzervatív lány aki büszke a fehér bőrére és a magyar származására.

Nem vedel, nem cigizik, nem drogozik, nem tetkós, nem bulikázik. Hűséges, gondoskodó, odaadó.

Külső mindegy, abszolút nem vagyok válogatós külsőre.

2023. máj. 31. 10:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/83 anonim válasza:
XD
2023. máj. 31. 10:41
 2/83 A kérdező kommentje:
Kérem csak ilyen lányok válaszoljanak. Akinek nem tetszik ez az értékrend az úgysem engem keres, és én sem őt.
2023. máj. 31. 10:43
 3/83 anonim válasza:
Nekem rémlik, hogy létezett régen direkt hungarista párkereső, nemtom megvan-e még, de lehet ott érdemes körbenézned, ott találsz soviniszta alakokat.
2023. máj. 31. 10:59
 4/83 A kérdező kommentje:

Nem létezik ilyen. Hogy régen létezett-e, azt nem tudom.

A Tinderen csak a csalódás ért. Nemrég például egy nagyon szép egyetemista lánnyal randiztam, de fűvel akart tukmálni engem, és minden héten bulikban vedelt azt mondta.

Vagy pl pár napja akivel randiztam ő is egy csinos, igényes, diplomás nő volt, erre kiderült, hogy rave partykban tablettázik.

Elborult világ.

2023. máj. 31. 11:06
 5/83 anonim válasza:
Durva. Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid voltak. Segíteni szeretnék, azért kérdem, hogy az egyetemista csaj számát esetleg meg tudnád adni? Köszi tesó.
2023. máj. 31. 11:13
 6/83 anonim válasza:
Hasonló vagyok mint akit keresel, de egyaránt rühellem a fideszeseket és a migatyánkosokat.
2023. máj. 31. 11:19
 7/83 A kérdező kommentje:
Miben vagy hasonló?
2023. máj. 31. 11:25
 8/83 anonim válasza:
Kicsit ellent mond, hogy nem válogatsz külső alapján, de közbem meg rasszista vagy, nem gondolod?
2023. máj. 31. 12:53
 9/83 anonim válasza:
Szia! Esetleg beszélgethetünk, én is olyan vagyok mint amilyen lányt keresel:)
2023. máj. 31. 13:08
 10/83 anonim válasza:
kérdező, ha a magadfajták nem lennének, már 20 éve terraformáltuk volna a marsot
2023. máj. 31. 13:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!