Jobboldali keresztény konzervatív lányok vannak itt?
Sziasztok!
23 éves egyetemista férfi vagyok.
Hobbijaim: túrázás, barlangászás, falmászás, úszás.
180 cm, vékony alkat, világoskék szem, barna haj.
Lakóhely:Budapest.
Nem cigizek, nem vedelek, nem drogozok, nem szeretem a tetoválásokat.
Fontos számomra a hűség.
Pozitívum: jól tudok sztorikat mesélni, könnyen beszélgetek.
Negatívum: belsőre válogatós vagyok.
Akit keresek:
Jobboldali keresztény konzervatív lány aki büszke a fehér bőrére és a magyar származására.
Nem vedel, nem cigizik, nem drogozik, nem tetkós, nem bulikázik. Hűséges, gondoskodó, odaadó.
Külső mindegy, abszolút nem vagyok válogatós külsőre.
Gyere érvkirály :D
Itt könnyű a másiknak ugatni mint egy pincsi.
Aztán meg csak a gyávaság.
Régen legalább volt az emberben gerinc, és párbajoztak.
Takonygerincű liberális.
Huhh, hát ez még mindig szánalmas.
"Én 6 évet boxoltam kisfiam"
Ez irreleváns ebben a formában. Ha pl. 6 éves kortól 12-ig boxoltál, az is 6 év, csak mára már semmit nem ér.
Szintén számít, hogy milyen gyakran volt az edzések (nem mindegy, hogy heti 1 vagy mondjuk heti 5), milyen céllal (versenyszerű vagy casual) stb.
"Látszik, hogy még sosem kerültél valós utcai szituációba."
Egyébként de, és pont ezért tudom, hogy ha vékony vagy, akkor a legtöbb esetben nem sok esélyed van. Oka van, hogy súlycsoportok vannak a boxban.
De az én tapasztalatom is irreleváns, azért mert boxoltál, még nem következik, hogy neked is lenne tapasztalatod.
"Nem félek menni megint a fogdára ;) gyáva kis gci "
Itt egyedül te vagy gyáva. Félsz szembenézni a jogos kritikával és ilyen óvodás szintű beszólások mögé bújsz. Ezzel próbálod megvédeni magadat a nem túl kellemes tényektől.
Lehet, hogy jobban érzed tőle magad, meg azt gondolod, hogy jól megmondtad, de itt mindenki csak röhög rajtad.
"Régen legalább volt az emberben gerinc, és párbajoztak."
Mellesleg szellemi fogyatékos is vagy? Vagy hogy nem sikerült feldolgozni, hogy a fizikai erőszak, az nem érv?
"Mondom, ha ennyire nagy a pofád akkor állj ki a véleményed mellett"
A vélemény melletti kiállás nem az, amit te csinálsz, mert ez csak szánalmas.
Másrészt, nekem aztán mindegy, hogy mennyire hiszed el, amit leírok, csak így sosem lesz csajod. Itt rajtam kívül többen is leírták, hogy ez minimum nevetséges, de inkább szánalmas viselkedésmód. Már ebből észre kéne venned, hogy itt te vagy a hülye és nem mindenki más.
"Én nemrég voltam a fogdán testi sértésért"
És? Vagy most itt azt gondolod, hogy ettől menő lettél? Vagy dícséretet akarsz? Mert csak egyre nevetségesebb vagy.
"Ha lenne benned gerinc már rég mondtad volna, hogy hova menjek"
Nem, ha lenne BENNED gerinc, akkor lenne annyi gerinced, hogy nem kezdesz el random embereket fenyegetni, mint valami idióta.
A gerinccel együtt jár a tartás is, aminek velejárója, hogy nem kezdesz el fűvel, fával verekedni.
"Te nem cigányok között nőttél fel, fogalmad nincs a verekedésről"
Egyébként de. A megszokott "keménydumák" azért viccesek számomra, mert nem igazak.
Vidéken nőttem fel és a településen a mi házunk a romák lakta utcák mellett volt, de ebből sosem volt semmi gond.
Amúgy a romák nagy átlagban pehelysúlyúak, ezért mondtam, hogy ez nem releváns tapasztalat.
HA annyira kíváncsi vagy, akkor amikor én verekedtem, akkor olyan esetről beszélünk, ahol 100+ kilós, egyébként 15+ évnyi harcművészeti tapasztalattal rendelkező személyről beszélünk. Ez nem ugyanaz, mint amikor a 40 kilós roma gyerek azt mondja, hogy mennyire megver.
"Itt ugatsz nekem folyamatosan. Ez a hobbid?"
Itt egyedül te ugatsz. És jól szórakoztatsz szerintem mindenkit. :DDDD
Kétlem, hogy van ennyi esze, de szerintem inkább 3.
"Persze persze. Ha ennyire jártas lennél már rég mondtad volna hol jelenjek meg."
Nem, mivel nekem van gerincem. Én nem fogok arra a szintre süllyedni, hogy egy 12 évessel verekedjek. Miért tenném?
"Csajom volt elég, csak ilyen konzervatív fajvédő nem."
A plüss macid nem számít csajnak.
"Te jöttél pofázni"
Nem, én egy komoly választ írtam. Te kezdtél el pofázni, mert neked nem tetszettek a tények.
"Gyáva kukac vagy."
LOL
"Pont azért vittek a fogdára mert nekimentem egy cigánynak aki nekitámadott egy 16 éves gyereknek"
Ezt bizonyára mindenki el fogja hinni, amikor emberek az őszinte kommentjeik miatt akarod megverni.
Egyébként egyik kommented sem tükröz semmilyen keresztény értékrendet, legalábbis ha már itt tartunk gondoltam megjegyzem ezt is.
"A magadfajta liberálisokból egy sem jött segíteni. Ilyenek vagytok"
Egyrészt, a "magamfajta liberálisok" lehet, hogy ilyenek, mert én nem vagyok liberális. Ez megint olyan dolog, amit te találtál ki, de én sosem mondtam.
Másrészt, az eddigiek alapján sokkal valószínűbb, hogy te voltál az, aki valaki ok nélkül rátámadt egy másik emberre, jogos, hogy senki nem segít neked egy ilyen helyzetben.
Ha tényleg igaz lenne a story-d, akkor nem kerülsz fogdára sem, csak mondom.
"Aztán csodálkoztok amikor nyer a Fidesz újra és újra."
Ez hogy jön ide? A fidesz szavazótáborának jelentős része romákból áll, akikről te mondtad most el, hogy milyen gonoszak.
A logikádból az következik, hogy a fidesz gonosz, de úgy használod, mint a "jó alternatíva".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!