Hol találok korombeli ismerkedésre nyitott szingli gyerekmentes nőket?
Ismerkedésre vágyó nő nincsen.
Mindegyik előtt sor áll.
Amelyik előtt nem az vagy zakkant, vagy bűn ronda. És ezért nem kell senkinek.
Persze van itt pár joemberkedő aki megmagyarázza hogy. Ő ugyan soha nem kezdeményezet. Meg az amúgy se frankó, mert az a férfi dolga. De a nők igenis mindent megtesznek.
+54 év még belefér? Mert akkor itt.
Bözsi néni, 84/N.
2: A mai valóság az, hogy egy szexre a felső 10 -es férfiaknak igen.
3. Édes istenem ekkora f@szságot. Hány egyedűlállot ismersz?
Mert én pont azt tapasztalom hogy 10ből 9 embernek van párja, a maradék 1 meg nagyon nagyon defektes.
1. Az egyik oldalon ottvan egy megismételhető Tinderes teszt, amit sokan mások is megismételtek, köztük én magam is, igaz én egy fiatal kövér nővel csináltam.
2. A másik oldalon meg ottvan a te saját tapasztalatod olyan emberek alapján, akiket te magad válogattál ki, ráadásul ez a tapasztalat is teljesen ellentétes azzal, amit mások látnak, például én.
3. Miről szoktunk beszélni egyébként... Ja én is látok rohadt sok embert saját lakással, köztük a legszegényebbeket is. Nem értem miért mondják sokan, hogy ma nehéz lakáshoz jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!