Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet leginkább olyan lányt/nöt találni aki Childfree/Petfree párti?
Nagyon ritka hogy mindkettöt elutasítsa, tehát lehet nem akar gyereket de állatbolond.
Vagy nem szereti az állatokat de mindenképpen akar majd gyereket.
Igen tudom de ott nagyon sok a macskám/kutyám a gyerekem tipusu ember.
De akkor ezek szerint ez a legjobb forrás mindig, csak ki kell szürnöm még azokat is.
A Gyerekmentes Övezet, ami a hiedelemmel ellentétben nem csoport hanem csak egy oldal 😂
Vagy a Redditen a r/childfree
Egyiket sem szeretem, mármint semmi bajom az állatokkal, de pont úgy, mint a gyerek, otthonra nem kéne. Ugyanazon okból nem kellenek - nem akarok gondoskodni. Nem akarok etetni, itatni, szaratni, stb.
(Ugyanezen okból manfree is vagyok. 🤫)
Ez elég nehéz lesz, mert ahogy a 6-is is mondja: aki se gyereket, se állatot nem akar, az gyakran férfit sem, mivel a párkapcsolat is egyfajta kötöttséggel jár.
Talán olyan közösségekben érdemes keresni, ami pl. technikai sportokhoz kötődik. Vagy olyan speciális állatfajok tartóinál, ami nem kutya-macska kategória, hanem pl. akvarisztika.
A halak nem zavarnak vagy olyan állatok amik nem zajosak,nem szörösek,és egy akváriumban/terráriumban csendben el vannak. Azt inkább dísznek mondanám.
A kutya/macska/rágcsálók/madarak/emlösök stb amik nagyon taszítanak.
Nem szeretek gondoskodni én sem, de leginkább az életterem megsértését utálom és az életminöségem romlását(zaj,szar,szőr,bűz,költségek,kötöttség,napi több óra nyüg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!