Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora gondot jelent az párkeresésben, hogy sosem akarok majd gyereket?
Amennyire én tapasztalom, az emberek többsége ezt tizenéves korától tömegesen hangoztatja, de azt sem tudja, mikor, kitől és általában egyáltalán nem akar vagy bele sem gondolt még, csak nem szeretne vitázni.
Én is mindig azt mondom, hogy akarok, de nagy eséllyel semmi sem lesz belőle. Megfelelő körülmények között a többség akar, de a többség gyárt is arra kifogást bőven. Én is, egy ideig még a karrier és a rossz anya szindróma fog győzni, aztán az anyagiak, aztán már az, hogy öreg vagyok hozzá. De még ott lehet, hogy nem elég stabil a kapcsolat stbstb.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy hitegess valakit azzal, hogy te is akarsz, csak azt, hogy nem eszik olyan forrón a kását. Nem biztos, hogy nem tud komolyan venni az a férfi és nem akar veled maradni, aki most azt mondja, hogy akar gyereket. Ha huszonévesen mondja, akkor azért, ha 30 valahány évesen, akkor meg azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!