Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha nem akarok soha sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nem akarok soha sem párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

21 éves férfi vagyok, még soha nem volt párkapcsolatom. Valamikor örültem volna ha lett volna egy párkapcsolatom, de mára már egyáltalán nem érdekel a dolog. Annyi, hogy magányos vagyok. Ha meglátok egy szép lányt, nem tudok mit tenni, mert nem mutatok ilyen érdeklődést. Talán már belefáradtam az egészbe, most nem azt mondom, hogy alkalmi szexkapcsolatban nem lenne kedvem, vagy barátság extrákkal. De rendes párkapcsolatot nem tudok és szerintem nem is akarok. Nem vagyok egy csunya fiú, de soha egyetlen egy lány sem szeretet belém, és ez az elmúlt időszakban nagy csalodotságot érzek. Már ha lenne egy lány aki szeret stb. És lehetne akár mennyire szép is, ha nem érzem magam jól.

Bennem van a hiba?

21F

2018. máj. 22. 09:21
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
25%

Ebben a gusztustlan mocsok társadalomban már jobb is ha komolyat nem akarsz. Minél jobban szeretsz annál jobban használnak ki téged.

Szex okés annál többet be akarj . felesleges.

2018. máj. 22. 09:25
 2/45 A kérdező kommentje:
Na valami hasonlóan érzek kedves első. Üdv. A normálisak világában. Ment a 👍
2018. máj. 22. 09:28
 3/45 anonim ***** válasza:
33%

"Na valami hasonlóan érzek kedves első. Üdv. A normálisak világában. Ment a 👍"

Hát..üdv a nem normálisak világában, mert ez a hozzáállás nem normális. Engem nem zavar, legalább több nő jut nekem:)

2018. máj. 22. 09:59
 4/45 anonim ***** válasza:
23%
3. Szívből kívánom hogy jópárszor törjék össze a szívedet a nők és akkor talán megtudod milyen a mai világ
2018. máj. 22. 10:02
 5/45 anonim ***** válasza:
20%

Köszi tesó első voltam.

Az a helyzet én mindig rendes jóindulatú ember voltam mindössze egyszer tudtam barátnőt szerezni az is kihasznált aztán kidobott másért.

A mai társadalo teljesen egocentrikus. Szemét emberek halmaza akik azt bántják aki jóindulatú. Ez megy a melóban barátságban és a párkapcsolatokban is. Hánynom kell a mai világtól és a sok lesüllyedt ócska nőtől

2018. máj. 22. 10:06
 6/45 anonim ***** válasza:
73%

"3. Szívből kívánom hogy jópárszor törjék össze a szívedet a nők és akkor talán megtudod milyen a mai világ"

Ilyen a mai világ, amilyen te is vagy: egy rosszakaró ember. Mi az, hogy szívből kívánod? Gratulálni tudok ehhez a hozzáálláshoz. Képzeld, nekem is törték már össze jó párszor a szívem, de mindig felálltam. És veled ellentétben nem egy megkeseredett ember vagyok, aki a másiknak rosszat kíván, így én neked inkább azt kívánom, hogy találd meg a boldogságot. Ez a különbség kettőnk között. Engem is sok csalódás ért az életben, de tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Te nem tudod. Ez nagy baj.

2018. máj. 22. 10:06
 7/45 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóan érzek, ami ebben a tetves világban van, az már eszméletlen. Nálam az antiszociális szisztéma is hozzá társul.
2018. máj. 22. 10:09
 8/45 anonim ***** válasza:
70%
Én felvállalom, szerintem gáz, és nem normális hogy így gondolkodsz. Fiatal vagy, a helyes az lenne hogy ha megpróbálnám kapcsolatot kialakítani a nőkkel, de olyat, ami mindkettőtök számára hasznos és boldogít.
2018. máj. 22. 10:11
 9/45 anonim ***** válasza:
39%
Önmagában az, hogy nem akarsz párkapcsolatot nem gáz, hiszen tényleg semmi szükség rá a boldogsághoz. Viszont az, hogy ezt azért jelenzted így ki, mert pár szaros csalódást/átbszást képtelen vagy feldolgozni, na az több, mint szánalmas. Bár végül miért ne kapaszkodnál a gyengeségedbe és nyalogatnád a sebeid ahelyett, hogy fejlesztenél és erősítenél magadon, ugyebár.. Hazudj csak magadnak is, mennyire jó így élned, végül is csak magaddal cseszel ki és senki mással.
2018. máj. 22. 10:23
 10/45 anonim ***** válasza:
50%
Ki mit ért azalatt hogy fejlesz önmagad?
2018. máj. 22. 10:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!