Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha nem akarok soha sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nem akarok soha sem párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

21 éves férfi vagyok, még soha nem volt párkapcsolatom. Valamikor örültem volna ha lett volna egy párkapcsolatom, de mára már egyáltalán nem érdekel a dolog. Annyi, hogy magányos vagyok. Ha meglátok egy szép lányt, nem tudok mit tenni, mert nem mutatok ilyen érdeklődést. Talán már belefáradtam az egészbe, most nem azt mondom, hogy alkalmi szexkapcsolatban nem lenne kedvem, vagy barátság extrákkal. De rendes párkapcsolatot nem tudok és szerintem nem is akarok. Nem vagyok egy csunya fiú, de soha egyetlen egy lány sem szeretet belém, és ez az elmúlt időszakban nagy csalodotságot érzek. Már ha lenne egy lány aki szeret stb. És lehetne akár mennyire szép is, ha nem érzem magam jól.

Bennem van a hiba?

21F

2018. máj. 22. 09:21
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
34%
Ez azért tényleg elég szánalmas, hogy itt nyafogsz és sírsz. Nem probléma, hogy nem akarsz kapcsolatot, szíved joga, legalább több nő jut nekem. Az viszont már szánalmas, hogy 21 éves létedre úgy sírsz, mint egy megkeseredett 70 éves, és pár párkapcsolati csalódás után feladod.
2018. máj. 22. 10:39
 12/45 anonim ***** válasza:
75%

Nem, nem az.

Udv a klubban mgtow for life!!!

28f

2018. máj. 22. 11:34
 13/45 anonim ***** válasza:
75%
19F nekem sem jutott a jó
2018. máj. 22. 12:20
 14/45 A kérdező kommentje:

,, Ez azért tényleg elég szánalmas, hogy itt nyafogsz és sírsz. Nem probléma, hogy nem akarsz kapcsolatot, szíved joga, legalább több nő jut nekem. Az viszont már szánalmas, hogy 21 éves létedre úgy sírsz, mint egy megkeseredett 70 éves, és pár párkapcsolati csalódás után feladod."

Szerintem meg te vagy szánalmas. Gratulálok, hogy ilyen életképtelen beképzelt majom vagy.

2018. máj. 22. 12:33
 15/45 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk egyformák!!!

2018. máj. 22. 12:35
 16/45 anonim ***** válasza:
76%

"Szerintem meg te vagy szánalmas. Gratulálok, hogy ilyen életképtelen beképzelt majom vagy."

Fejtsd ki kérlek, hogy miért is vagyok szánalmas? Nem én nyafogok itt:) Csak azért visszaírtad, hogy szánalmas vagyok, mert én is azt írtam, de közben semmi alapja és indoka nincs a részedről. Elég gyerekes a vágjunk vissza ugyanazzal a szöveggel próbálkozás:D Szóval várom az okfejtésed, hogy miért vagyok beképzelt és szánalmas, ugyanis semmi arra utaló dolgot nem írtam. Egyszerűen csak tényleg röhej, hogy 21 évesen itt sírsz, ahelyett, hogy tennél valamit ellene. Nem csoda, hogy így nem kellesz egy nőnek sem. Szerinted kinek kellene, egy nyávogó, sebeit nyalogató kisfiú? 21 évesen szinte nulla élettapasztalatod van, szóval még nem is releváns, amikor azt írod, hogy ilyenek meg olyanok a nők.

2018. máj. 22. 13:07
 17/45 anonim ***** válasza:
36%

Azert mert neked mas dolgaid vannak nem kell belekotnod. igy nem kellesz a noknek blabla.

Ne zavarjon, hogy most csak egy erzelmi allapotban irta le ezeket, attol o meg nem ilyen. Ismeretlenul azert nem kellene fikazni. Foleg ha te annyira f..sza gyerek vagy, minek kotoszkodsz a neten? Lol

2018. máj. 22. 13:10
 18/45 anonim ***** válasza:
64%

Egy 21 évesen így megkeseredett, életképtelen kis nudli, aki nem tud túllépni pár csalódáson és inkább feladja az egészet az konkrétan a szánalom alja kedves kérdező, akárhogy is pontozod le a 68% válaszolót, totál igaza van, akkor is, ha a kis önképbuborékod sérül emiatt. Ha pár szerelmi csalódást képtelen vagy feldolgozni, akkor mi lesz veled, ha valami tényleg fontos dologban esel pofára? Egyeseknek nem hogy a párkapcsolat nem való, hanem az élet sem. Na, pontozzatok le engem is, úgyis nagy divat itt a gyengeség-kultusz.

[link]

2018. máj. 22. 13:20
 19/45 anonim ***** válasza:
84%

"Ne zavarjon, hogy most csak egy erzelmi allapotban irta le ezeket, attol o meg nem ilyen. Ismeretlenul azert nem kellene fikazni. Foleg ha te annyira f..sza gyerek vagy, minek kotoszkodsz a neten? Lol"

Lolozhatsz itt nekem, attól még a tény az tény marad. És mi az, hogy ő nem ilyen? Elvileg felnőtt ember, és tudnia kellene, hogy csak jelen érzelmi állapota miatt gondolja így ezeket, és idővel változni fog. De ha ezt tudná, akkor a kérdést sem írta volna ki, ergo nem tudja. Erről ennyit.

2018. máj. 22. 14:52
 20/45 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező az a gáz, hogy te nagyon is akarsz, de még magadnak is hazudsz róla!
2018. máj. 22. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!