Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem akarok soha sem párkapcsolatot?
21 éves férfi vagyok, még soha nem volt párkapcsolatom. Valamikor örültem volna ha lett volna egy párkapcsolatom, de mára már egyáltalán nem érdekel a dolog. Annyi, hogy magányos vagyok. Ha meglátok egy szép lányt, nem tudok mit tenni, mert nem mutatok ilyen érdeklődést. Talán már belefáradtam az egészbe, most nem azt mondom, hogy alkalmi szexkapcsolatban nem lenne kedvem, vagy barátság extrákkal. De rendes párkapcsolatot nem tudok és szerintem nem is akarok. Nem vagyok egy csunya fiú, de soha egyetlen egy lány sem szeretet belém, és ez az elmúlt időszakban nagy csalodotságot érzek. Már ha lenne egy lány aki szeret stb. És lehetne akár mennyire szép is, ha nem érzem magam jól.
Bennem van a hiba?
21F
,, Fejtsd ki kérlek, hogy miért is vagyok szánalmas? Nem én nyafogok itt:) "
Kifejtem: Azért vagy szánalmas, mert így ismeretlenül kioktatsz. Nem kioktatást vártam, hanem véleményt. Amit leírtál, az nem vélemény, hanem egy pofátlan megítélés. Na ez szánalmas!
"Kérdező az a gáz, hogy te nagyon is akarsz, de még magadnak is hazudsz róla! ,,
Nem gondolom hogy hazudnom kellene egy anonim weboldalon, mert itt kötetlenül leírhatom őszíntén a problémámat. Nem csak én, hanem sokan mások, akik meg hazudnak arról én nem tehetek.
"Te nem - nem akarsz csajt hanem béna vagy felszedni eggyet! És ez amolyan tudat alatti védekezés részedről hogy nem akarsz párkapcsolatot hogy ne dilizz be! ,,
Na megszólalt a társadalom zsákutcája, gratulálok a minősíthetetlen stilusodért. Védekezés, béna stb? Tudod: aki írja másra az írja magának. Vicc vagy ember, dugd a fejed a homokba.
"Kifejtem: Azért vagy szánalmas, mert így ismeretlenül kioktatsz. Nem kioktatást vártam, hanem véleményt. Amit leírtál, az nem vélemény, hanem egy pofátlan megítélés. Na ez szánalmas!"
Nem oktattalak ki, hanem elmondtam a véleményem. Elmondtam a véleményem, hogy szánalmas a siránkozásod. Nem csodálom, hogy nincs barátnőd, de mondom, szíved joga remete életet élni, legalább több marad nekem. Ezzel nincs semmi probléma, csak nulla élettapasztalattal ne lökd már itt ezt a hülye dumát, hogy minden nő szemét, nem lehet senkiben sem megbízni stb. Volt pár rossz kapcsolatod, és már ilyen megállapításokat teszel. Kész vicc, amit művelsz, komolyan sem lehet téged venni. Egyébként szerintem te még mindig nem érted, hogy mi tartunk szánalmasnak veled kapcsolatban. 21 éves vagy!!!! 21!!! ÉRTED? Még el se kezdtél élni, de te már megmondod a tutit, hogy mi a baj a mai nőkkel, holott fingod sincs az egészről 21 évesen.
,, Nem oktattalak ki, hanem elmondtam a véleményem. Elmondtam a véleményem, hogy szánalmas a siránkozásod. Nem csodálom, hogy nincs barátnőd, de mondom, szíved joga remete életet élni, legalább több marad nekem. "
Amit leírtál kis barátom az nem vélemény, ez egy minősíthetetlen stilus. Még hogy szánalmas a siránkozásom? Szerintem a te szánalmas "véleményed,, síránkozás... És tudod miért? Azért mert te bánsz úgy a nőkkel mint egy zsákba macskával. Te írtad hogy: "Több marad nekem,, Ez nem szánalmas? Te a nőket vicc tárgyává tekinted. Mi az hogy több marad neked? Nem szégyenled magad? Mert én a helyembe szégyelném amilyen mocskos mondatok leírodnak a kezedről. Ja várjál, téged nem tanítottak meg a illemre te féreg.
"Te nem vagy komplett, javasolnák egy pszichologust felkeresni, mert a írásaid alapján egy lelkibeteg vagy. Én kiegyensúlyozott életet élek, ellenben veled."
21 évesen megveted a nőket, mindenkit egy kalap alá veszel, de én vagyok lelki beteg?:) Kész vicc vagy. Én teljes mértékben becsülöm a női nemet, sajnálom, hogy nem érted a humort. A több marad nekem kifejezésben nincs semmi rossz, nem tehetek róla, hogy nem értetted a poént és az iróniát. Te vagy lelkileg a kiegyensúlyozott? Már bocsi, de aki ilyen kérdést ír ki, az minden, de nem kiegyensúlyozott. Jól mondták az előttem szólók, te nagyon is akarsz barátnőt (hisz te is írtad, magányos vagy), csak mivel nem jön össze, ezért becsapod magadat és inkább elhiteted saját magaddal, hogy neked nem is kell. Ha boldog lennél egyedül, akkor nem éreznéd magad magányosnak:) Egyik mondatoddal ütöd a másikat. Ha ilyen sokan írták itt előttem, hogy nem normális a gondolkodásod és a hozzáállásod a dolgokhoz ennyi idősen, akkor valószínű nem bennünk van a hiba, ezen gondolkodj el. Most is azért húztad fel magadat, mert tudod, hogy igazunk van, de ugye ezt bevallani nem fogod, inkább visszafröcsögsz valamit. Szokásos magatehetetlen emberi reakció:)
De hogy a kérdésedre válaszoljak: Igen, benned van a hiba, mert az nem normális, hogy pár csalódás után, 21 évesen így vélekedsz a párkapcsolatokról. Az írásodból is látszik, hogy lelkileg meggyötört, összetört srác vagy, szóval ne gyere itt a kiegyensúlyozottságoddal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!