Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem akarok soha sem párkapcsolatot?
21 éves férfi vagyok, még soha nem volt párkapcsolatom. Valamikor örültem volna ha lett volna egy párkapcsolatom, de mára már egyáltalán nem érdekel a dolog. Annyi, hogy magányos vagyok. Ha meglátok egy szép lányt, nem tudok mit tenni, mert nem mutatok ilyen érdeklődést. Talán már belefáradtam az egészbe, most nem azt mondom, hogy alkalmi szexkapcsolatban nem lenne kedvem, vagy barátság extrákkal. De rendes párkapcsolatot nem tudok és szerintem nem is akarok. Nem vagyok egy csunya fiú, de soha egyetlen egy lány sem szeretet belém, és ez az elmúlt időszakban nagy csalodotságot érzek. Már ha lenne egy lány aki szeret stb. És lehetne akár mennyire szép is, ha nem érzem magam jól.
Bennem van a hiba?
21F
,,21 évesen megveted a nőket, mindenkit egy kalap alá veszel, de én vagyok lelki beteg?:) "
jó akkor csavargassuk még egy picit.
Megvetem a nőket, meg hogy egy kalap alá veszek? Ha a kezemről leírodott az, hogy megvetem gratula. Egy kalap alá nem szokásom senkit tenni, mivel nem vagyunk ugyanolyanok. Ha ugyanazok lennénk, akkor velem együtt mehetnénk a kalapba.
" De hogy a kérdésedre válaszoljak: Igen, benned van a hiba, mert az nem normális, hogy pár csalódás után, 21 évesen így vélekedsz a párkapcsolatokról. Az írásodból is látszik, hogy lelkileg meggyötört, összetört srác vagy, szóval ne gyere itt a kiegyensúlyozottságoddal:) ,,
Szóval:Bennem van a hiba, mert nem akarok párkapcsolatot? vicces vagy.
21 évesen nem csalódtam, és nem vélelkedem ilyenről. Azért nem, mert nem érzem azt hogy én párkapcsolatban jó lennék. Nekem nem az erősségem, márcsak azért sem, mert nem akarom mégegyszer a lányok hisztijét hallgatni. Nem tartózom párkapcsolathoz, és ez jó mert nincs aki egésznap cseszegesen.
"Te igazából nem nem akarsz, hanem lekényszerítetted magad róla. Kardinális a különbség. ,,
Miért kényszeríteném magam le valamiről? Nem szokásom olyan dologról lekényszeríteni magamat, ami nekem nem jó. "Szóval ez is egy Kardinális különbség,,....
Most itt megy a cicaharc?
Kerdezo, ne vedd fel ezeket, ne valaszolj nekik
# 37
Igen! De nem kioktatást vártam, hanem véleményt.
"Igen! De nem kioktatást vártam, hanem véleményt."
A véleményem: igen, benned van a hiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!