Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora gondot jelent az párkeresésben, hogy sosem akarok majd gyereket?
Figyelt kérdés
Eddig csak olyan férfiakba futottam bele, akik mind akarnak gyereket a későbbiekben, viszont számomra teljességgel elképzelhetetlen a gyerekvállalás.2018. jún. 15. 23:01
11/23 anonim válasza:
Elváltat keresni, akinek van, sztem hülyeség. Legalábbis én nem akarok anya lenni, és nem akarom, hogy a párom apa legyen. Azért nem akarok gyerekeket, mert nem akarok gyerekeket. Ha neki vannak, akkor is ott lesznek. Elválasztani meg nem fogom őket, így alapból apát keresni a legrosszabb megoldás.
12/23 anonim válasza:
Nőként egyszerűbb,sok férfi nem akar gyereket.De aki nem akar saját gyereket,az nyilván nem fog vadidegen kölykökkel bajlódni,valóban hülye tanács hogy keressen olyan férfit,akinek már van 1-2 gyereke.
13/23 anonim válasza:
Nekem nem kellenél emiatt. Viszont sajnos a legtöbb nő nem akar gyereket, így lesz, aki beéri veled.
14/23 anonim válasza:
Egyébként meg most így gondolod de alapszabály,hogy minden változik.Könnyen lehet nemsokára más véleményen leszel.
15/23 anonim válasza:
Nálam nem jelentene gondot, mert én sem akarok. De az emberek többsége előbb vagy utóbb akar gyereket, vagy már van gyereke, ezért nekünk nehezebb a pártalálás.
Később jelenthet gondot az, ha valaki meggondolja magát és mégis akar gyereket.
34/F
16/23 anonim válasza:
Mondjuk az sem minegy mennyi idősen vagy ezen az állásponton.
17/23 anonim válasza:
Az az érdekes, hogy én is így gondolkodom, csak férfiként és egy nő sem talált még rám, aki ugyanígy gondolkodna... (35F)
18/23 anonim válasza:
Őszintén? Nehéz lesz. Mindegyik akar gyereket, persze aztán később menekülnek, szóval paradoxon. Én sem akarok. És már közel járok a 30hoz... Van párom, ő egyet szeretne, de rólam mindenki tudja, hogy nincs türelmem gyerekekhez. Nem utálom őket, de nem is szeretnék egyet se, inkább amolyan közömbösek nekem, egy gyerek meg nem ilyen szülőt érdemel. De alig van férfi, aki egyáltalán nem akar.
19/23 anonim válasza:
Továbbra is ugyanannyira jelent gondot, mint edddig. Milyen választ vársz még?
20/23 anonim válasza:
Gyerek és család nélkül mi lehet az élet értelme? Szórakozni, dolgozni, szexelni?
Ha így fogsz megöregedni később megbánod. Fiatalon nekem is voltak erős szakmai ambícióim, de szerencsére a férjem nem tágított. Szerinte nem család az élet gyerek nélkül. Ma már örülök, hogy így lett. Gyerekek unokák nélkül senkim sem lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!