A férfiaknak bejönnek a belevaló,kezdeményező csajok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a férfiaknak bejönnek a merészebb kezdeményező csajok? Sok férfi barátom álltal elmondottan egy belevaló,humoros,jófej,dögös csaj vagyok aki nem riad vissza a kezdeményezéstöl. De rengeteg pasitól meg azt hallottam hogy ez riasztja őket és ők akarnak kezdeményezni. Félreértés ne essék én nagyon szeretem ha a férfi kezdeményez de ha nagyon tetszik nekem egy pasi akkor nem riadok vissza a kezdeményezéstől. Emellett nagyon gondoskodó és nőies vagyok.2021. júl. 20. 12:54
11/30 anonim válasza:
Különben is, mi értelme lenne megkérdezni, hogy "a férfiaknak" kollektívan mi tetszik, ha a választól függetlenül biztosan semmit sem kéne tenned azért, hogy olyanná változtasd magad, mert az a saját személyiséged feladásával járna. Tehát mi értelme van ezeknek a kérdéseknek?
2021. júl. 20. 14:03
12/30 anonim válasza:
Nekem tetszik, de csak az, aki visszafogottan csinálja. Pont nemrég írt rám egy lány messengeren, na pl ő egy kicsit túlzásba vitte a nyomulást. 26F
2021. júl. 20. 14:10
13/30 anonim válasza:
Csak attól, hogy kezdeményez nem fog bejönni, ha amúgy nem tetszik. Másrészt általában a nem annyira kelendő lányok szokták magukat rávenni arra, hogy kezdeményezzenek. És ők is inkább csak az átlagon felüli fiúknál, hiszen mindenki minél jobb partnert szeretne magának.
2021. júl. 20. 15:14
14/30 anonim válasza:
Nem, a szubmisszív, félénk, engedelmes nőket szeretem.
2021. júl. 20. 16:15
15/30 anonim válasza:
Igen.
2021. júl. 20. 16:35
16/30 anonim válasza:
Meg hát.
2021. júl. 20. 16:37
17/30 anonim válasza:
Nekem az ilyen nők jönnek be, más a természetük.
2021. júl. 20. 16:38
18/30 anonim válasza:
Nálunk az van, hogy én hívtam el a pasimat első randira. Utólag elmondta, hogy ő még hónapokig nem merte volna kezdeményezni, hogy találkozzunk. Akkor nyilván örült ennek, azóta viszont már mondta, hogy jobban örülne, ha félénkebb, visszahúzódóbb lennék. Így tegyen a kedvére az ember...
2021. júl. 20. 16:49
19/30 anonim válasza:
A kezdeményező lányok alapvetően klassz “dolgok”.
A baj az, hogy manapság sok “kezdeményező” csaj azt érti ez alatt, hogy rámászik bárkire, teszi magát minden egyes pasinak. Ez meg gáz.
2021. júl. 20. 18:04
20/30 anonim válasza:
Nekem bejönne egy ilyen nő.
2021. júl. 20. 18:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!