A férfiaknak bejönnek a belevaló,kezdeményező csajok?
Szia!
Számomra abszolút nem riasztó, de azért nyilván túlzásba sem kell esni. :)
27/F
Mivel már párszor rászedtek/átvertek kezdeményező csajok, én ehhez óvatosan állok. Mivel nem vagyok jóképű, meg kövér is vagyok, stb, nálam már gyanus hogyha kezdeményez egy nő. Én viszont többet nem fogok kezdeményezni az is biztos, mert le se szarnak, vagy kiröhögnek, stb. Igen tudom, én vagyok a hülye, változzak meg, fogyjak le. Nem valószínű, hogy meg fog történni. "Akkor ne csodálkozz, ha nincs senkid" Nem csodálkozom. Majd ha lesz valaki, aki így elfogad, akkor lesz, ha nem, akkor nem, akkor egyedül halok meg.
Bocsánat, de ez most kikívánkozott.
Nekem tetszene ha egy lány kezdeményez én sokkal visszahúzódóbb vagyok, de az nem tetszene ha nagyon nyomulós lenne és kb megijesztene
21/F
Ezeknek a kérdéseknek semmi értelme. Már a saját megélésed is teljesen szubjektív. Az, hogy milyennek látnak téged, megint teljesen más lehet. A férfiak számára ideális nő is személyenként változik.
Tehát semmi értelme az itt összegyűltektől kérdezni, hogy akikkel találkozni fogsz, azoknak mi fog tetszeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!