Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Milyen elvárásai vannak egy...

Milyen elvárásai vannak egy nőnek manapság a társkeresésnél ?

Figyelt kérdés

Az átlagos nőkre gondolok , tekintve azt hogy én átlagos kinézetű vagyok ( egy 10-es skálán úgy 3-as ).

Azért kérdezem mert már vagy 20 társkereső oldalra regisztráltam és egyik sem jött be .

Egyszer még a vírusirtó is bejelzett miután feltöltöttem a profilképemet

😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝😝

tegnap 21:14
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondat csak a humor része volt 🤡
tegnap 21:15
 2/11 A kérdező kommentje:

De most komolyan

178 cm magas vagyok

83 kg

tegnap 21:19
 3/11 anonim válasza:
Most akkor átlagos vagy 10-ből 3-as a külsőd? Ha 3-as, átlag alatti, akkor mindegy hány társkeresőt fogsz megpróbálni, nem sok sikered lesz. Főleg ha átlagos és szebb nőknél próbálkozol.
tegnap 21:36
 4/11 anonim válasza:

Az elvárásaim: helyesírás, legyen humoros, intelligens, őszinte, kicsit őrült, laza, kitartó, férfias.

Hagyományos értékrendet kövessen, hordozzon a tenyerén, legyen udvarias.

Rendelkezzen jogosítvánnyal, autóval, annyi fizetéssel amiből normálisan el tudja magát tartani, nem okoz neki problémát rám is költeni, együttélés során közös tartalékot letenni, ha mindketten úgy gondoljuk.

Passzoljon hozzám korban, magasságban, szeretem a barna szemeket és akár kopasz is lehet vagy barna hajú. Azt nem bírom, ha egy férfi sovány.

Én úgy gondolom, hogy ezek közt semmi extra nincs, egy teljesen átlagos és normális pasi leírása.

tegnap 21:45
 5/11 anonim válasza:
Legyél James Bond talàn az megfelel. Bár némelyiknek az is kevés lenne
tegnap 22:23
 6/11 A kérdező kommentje:

Atya... Úr... Isten 😮

Krisztus a kereszten 😮

Hűha, akkor már értem miért nem sikerül nekem , mert olyan ronda vagyok hogy még a szén is feljönne a bányából hogyha lemennék oda

tegnap 22:36
 7/11 anonim válasza:
Annyira ronda nem lehetsz, kérdező.
tegnap 22:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Kb úgy nézek ki mint Quasimodo a Notre dami torony őr
tegnap 22:55
 9/11 anonim válasza:
Az tök mindegy milyen formája van a nőnek mind ugyan azt akarja. Legyél fittnesz modell, legyen jó állásod, saját lakásod, esetleg autó (ez csak plussz pont), legyél jó képű, humoros, komoly, legyen pénzed és igényes legyél. Még a legocsmányabb, leghitványabb nő is ezt akarja.
tegnap 23:14
 10/11 anonim válasza:
Ritka wz olyan, hogy valaki szerelemből megy hozzá a pasihoz. Álltalában csak az ifjú "kisasszonyokra" jellemző meg a tinikre. 23-25 felett már csak az számít mennyire tudja eltartani a pasi.
tegnap 23:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!