Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A férfiaknak bejönnek a...

A férfiaknak bejönnek a belevaló,kezdeményező csajok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a férfiaknak bejönnek a merészebb kezdeményező csajok? Sok férfi barátom álltal elmondottan egy belevaló,humoros,jófej,dögös csaj vagyok aki nem riad vissza a kezdeményezéstöl. De rengeteg pasitól meg azt hallottam hogy ez riasztja őket és ők akarnak kezdeményezni. Félreértés ne essék én nagyon szeretem ha a férfi kezdeményez de ha nagyon tetszik nekem egy pasi akkor nem riadok vissza a kezdeményezéstől. Emellett nagyon gondoskodó és nőies vagyok.

2021. júl. 20. 12:54
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Persze, hogy bejön. Addig sem nekem kell kezdeményezni :D
2021. júl. 20. 19:10
 22/30 anonim válasza:

Tetszik, ha mer kezdeményezni.

Ez is nagyon szexy dolog tud lenni.🙂🙂

2021. júl. 20. 19:13
 23/30 anonim válasza:
Igen és csak ilyen volt nekem,mert amúgy én nem szeretek kezdeményezni:D,és amúgy akárhányszor kezdeményeztem a kapcsolatban mindig én voltam a második...szóval inkább kezdeményezzen ilyen téren a nő,én max csak jeleket adok.
2021. júl. 20. 19:24
 24/30 anonim válasza:
Attól függ.
2021. júl. 20. 20:02
 25/30 anonim válasza:
Igen
2021. júl. 21. 08:26
 26/30 anonim válasza:
Beszélgetnék veled. (leírásod alapján)
2021. júl. 21. 12:01
 27/30 anonim válasza:

Én mindenképp örülnék neki, ha egy nő kezdeményezne nálam.

Egyrészt azért is, mert ezzel túl vagyunk a béna fölösleges körökön.

Hisz ha kezdeményez, akkor tuti, hogy bejövök neki.

Egyébként is minden esetben úgy van, hogy a férfi választ, a nő dönt.

Ez mindig így van. Ezért is utálom, hogy férfi lettem.

Nőként sokkal jobb lenne a szerelmi és a szexuális életem.

Na de ez van. Ezen változtatni nem lehet sajnos.

2021. júl. 21. 20:13
 28/30 anonim válasza:
Számomra az a normális, ha a nő kezdeményez. De most mi is a kezdeményezés? Egy beszélgetés? Hát ha a férfi nem kezdeményez, vagy bír fenntartani egy beszélgetést, akkor általában nem is lesz semmi. A nők meg ilyenek, akiknek van önbizalmuk, kezdeményeznek, ha lehet társalogni, ha nem, akkor le sem szrnak, ez így szokott lenni.
2021. júl. 22. 16:47
 29/30 anonim válasza:
Hol?
2021. júl. 22. 17:43
 30/30 anonim válasza:
En szeretem ha egy no kezdemenyez ,irjal majd meglatjuk .F
2021. júl. 25. 13:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!