Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ki, hova jar bulizni?

Ki, hova jar bulizni?

Figyelt kérdés

Lassan minden hely bezart.

Varost, helyet, kort is irjatok.

ma 12:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
Pesten megyek
ma 12:10
 2/11 anonim válasza:

Budapesten: Füge és Remix. A Remixbe csak egy társaság miatt, különben nem szívesen adnék ki rá annyi pénzt. Régen a Liget retró termébe jártam.

Illetve a Stifler-be jártam biliárdozni és az most bekerült pont a Fügébe.

36/F

ma 12:32
 3/11 anonim válasza:
#2 Ezt hogy érted hogy bekerült a Fügébe?
ma 12:36
 4/11 anonim válasza:
Otthon szoktam a szobámban. 30/F
ma 13:03
 5/11 anonim válasza:
Morri, Alterego leginkább.
ma 13:15
 6/11 anonim válasza:
Alterego a bu*i hely, nem?
ma 13:39
 7/11 anonim válasza:

3~

A Stifler Ház konkrétan beolvadt a Fügébe. Fut még külön néven is hirdetve, de igazából a Füge alatti katakombás pincéket kapta meg és a Füge egyik korábbi helyszínét is használja. Füge névvel pedig csak szórakozóhely van. De olyan szinten egyben van, hogy átjárás van. Füge Play nevet is kapott az eddigi Stifler. Gyakorlatilag ez már Füge. Egyébként partnerek voltak eddig is és Legjobb Kocsma a tulaj.

ma 13:53
 8/11 anonim válasza:

7+

Különben nekem sajnos nem tetszik ez a katakomba, pedig szerettem a Stifler-t. A korábbi Stifler-nek egyszerű-nagyszerű helyszíne volt és nem volt tele a biliárdszalon. Itt meg persze 4-szeres katakomba azért van tele, mert alapból a Fügének is volt játékterme. Szerintem ez rossz terv volt. Meg hát pince és labirintus, a pultot a sarokból 10 percig kell keresni.

ma 13:59
 9/11 anonim válasza:
ilyen árak mellett?Minek nézel Lölönek?
ma 14:43
 10/11 anonim válasza:
#7 Értem köszi. Ez mióta van így egyben?
ma 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!