Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tehetetlennek érzem magam,...

Tehetetlennek érzem magam, van aki hasonlóan esélytelennek érzi a társkeresést?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagy forma, nincs jó szövegem se. Inkább az a ülök a szobámba és jól érzem magam a bőrömbe típus vagyok.

Társasági ember se vagyok. Meg amúgy is, mindig érzem az emberekben a felszínességet, hogy lenéznek, még barátkozni se lehet senkivel ha nem vagyok egy főnyeremény. Van valaki hasonló cipőben?

Kijelenthetem, hogy életembe nem volt még senkim és most már ennyi idős fejjel úgy érzem, hogy veszett fejsze nyele. Legszívesebben pengét ragadnék, hogy véget érjen ez az elviselhetetlen érzés, amit érzek. :(

2020. dec. 27. 16:05
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Bár megölne valaki!!! :'( Megakarok halni!!!!!
2020. dec. 27. 20:36
 22/34 anonim válasza:

Szia! Nem csaj vagyok, de ha szeretnél csak beszélgetni, nyugodtan írhatsz.

Fiatalabb vagyok, mint te, nekem is úgy akarta az Isten, hogy ne legyen barátnőm és nagy az esélye, hogy nem is lesz. Én pont a felszínesség miatt próbálok lemondani mindenről ebbe na világban Istenért és az Ő Szaváért. Nem éri meg emiatt bántani magad, találd meg másban az életed értelmét, valami sokkal feljebb valóban, mint ahogy én tettem.

2020. dec. 27. 22:32
 23/34 anonim válasza:
Ja és még annyit, hogy ne hidd el, hogy valaki lenéz csak mert nem akar ismerkedni. Sokszor nem az az oka, hogy nem akarnak ismerkedni, hogy nem jössz be nekik. Bár valóban mindenki felszínes, sokszor az emberek azt sem tudják mit miért cselekednek, lehet felregisztrálnak társkereső oldalakra, de nem is akarnak társat keresni, csak unatkoztak.
2020. dec. 27. 22:36
 24/34 A kérdező kommentje:
Bár gondolom ha valaki külsőleg nem vonzó senkinek, akkor az maradjon egyedül. Így is van annyi kifogás mindkét oldalt, hogy miért nem akarnak ezzel azzal lenni. Aki a külseje miatt alapból hátránnyal indul, az mit basszon magának? Kösse fel magát?
2020. dec. 27. 23:47
 25/34 anonim válasza:
Hidd el én is gondolkodtam így, aztán kicsit összeszedtem magam, rájöttem arra hogy mi az az irány amit nekem követni kell, aztán jöttek sorban a csajok. Ja és fontos megtalálni azt, hogy ki az aki hozzád illik és oda belőni a lécet. Valamilyen szinten még most is alacsony az önbecsülésem ennek ellenére, hiába vagyok 8. éve kapcsolatban és már házasságban. Ha akarsz valamiről beszélni írj nyugodtan.
2020. dec. 28. 10:07
 26/34 anonim válasza:

Hát itt kezdődik a probléma kedves kérdező: "Ennyi erővel vissza kérdezhetném, hogy hány nőnek van pozitív tulajdonsága manapság. Biztos van, attól hogy most nem tudok mondani hirtelen"

Ebbol a mondatbol a kovetkezőt olvasom ki: Minden nő ....va amiért nem velem dug.

2020. dec. 28. 10:54
 27/34 anonim válasza:
Amúgy meg, pomt a ferfiaknak van külsőleg tobb elvarasa a nő fele. Nem forditva. (Lsd. tulsuly nők esetében)
2020. dec. 28. 10:55
 28/34 anonim válasza:
Engem már megöl a kívancsiság, hogy nezhetsz ki... :D
2020. dec. 28. 10:57
 29/34 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, ha valaki duci, vagy nem olyan csinos, szép, nem klassz ruhákba jár. Az se érdekelne ha nagyisan öltözködne, csak szeressen. Szóval de.. a nőknek nagyobb.
2020. dec. 28. 12:35
 30/34 anonim válasza:

küld át a telefonszámodat, ennek a kérdésnek a linkjével, és segítek megoldani a problémádat...

Néhány tanács nem fog változást okozni, főleg ha nem rakod őket gyakorlatba

már több tucat férfinek segítettem az ismerkedős képességeit feljebb tornázni, akinek előtte nem ment, annak utána szárnyaltak a képességei, aki eddig is sikeres volt, az szebb lányokat kapott meg

2020. dec. 28. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!