Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet velem a baj? Mégis...

Mi lehet velem a baj? Mégis mit tehetnék? Teljesen tehetetlennek érzem magam ..

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nagyon nagyon hullik a hajam. Ha végighúzom a kezem a hajamon csomóstól marad a kezemben. Először augusztusban fedeztem fel kopasz foltot a fejemen majd később kezdődött ez a nagyon feltűnő hullás.

Átestem egy teljes PCOS kivizsgáláson mert pár évvel ezelőtt azt mondták nekem hogy PCOS-em van és gondoltam az a hunyó. Minden rendben volt a leleteimmel, kivéve az AMH értékem, mert az az egekben van. Hála a magyar egészségügy csodáinak nem kaptam választ arra,hogy mi az oka ennek.

Időközben az egyik bölcsességfogam is elkezdett nőni, a gyomrommal bélrendszeremmel folyamatosan problémák vannak évek óta+ aranyér is gyötör ami nem reagál kezelésre. állandó fejfájástól és fáradtságtól küszködök és mostanában azt is észrevettem, hogy kellemetlen szájszagom van pedig rendesen ápolom a fogaimat és nincs szuvas fogam.

Még csak 23 vagyok és iszonyatosan szenvedek, lelkileg is tönkretesz, hogy ennyire sok bajom van,már sokszor felkelni sem akarok mert tudom hogy megint csak fájni fog valami. Sokszor nekifutottam már a kivizsgálásoknak de egyszerűen sose jutottam a végére ennek a címeres egészségügynek köszönhetően. Közel tíz évig abban a hitben éltem hogy PCOS-em van, még kezelést is kaptam rá de azt mondták nekem akkor hogy soha nem lehet majd babám +cukorbeteg is leszek, és most kiderült hogy valószínűleg mégsem volt soha PCOS-em. A korábbi leleteim sem támasztják alá..Akkor magánorvos kezelt engem mert kiderült hogy a TB-s orvosokkal semmire sem fogok jutni. És még ő is rámondta hogy ez a bajom mert neki kellő pénzforrást jelentettem. Fogalmam sincsen kiben bízhatok mégis és hova fordulhatok. Annyira tehetetlennek és kiszolgáltatottnak érzem magam, közben pedig szenvedek a tüneteim miatt, de főleg lelkileg mert nem tudom mi a baj.A jelenlegi helyzetben pedig még inkább meg van kötve a kezem amikor sose lehet tudni mi mikor zár be. Úgy érzem egy kivizsgálási műsorszám legalább 2 embert kíván..Nekem pedig sajnos se pénzem se időm nincsen, plusz nagyon megriaszt hogy mindenféle kegyetlen vizsgálatokon kéne átesnem. Pár hónapon belül valószínűleg Németországba költözöm de attól félek akkor már késő lesz, illetve nem annyira profi a németem, hogy mindezt el tudjam magyarázni, ráadásul teljesen egyedül leszek ott, úgy pedig eléggé rémisztő kitudja minek alávetni magam..

23/L

#hajhullás #hasiproblémák #nemtudommiabaj
2020. dec. 12. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy vizsgálat is volt?
2020. dec. 12. 16:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, a pajzsmirigyem rendben van. Még egyedül DHEA-S hormon volt egy picit emelkedett, de az nem valami jelentős, meg ugye az nem okoz ilyen tüneteket tudtommal.
2020. dec. 12. 16:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy az utóbbi időben nagyon gyakran keserű ízt érzek a számban. Ilyet már tapasztaltam évekkel ezelőtt, de magától elmúlt és nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget
2020. dec. 12. 16:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Valami gyógyszert nem szedsz?
2020. dec. 12. 16:35
 5/9 anonim ***** válasza:
A gyomor panasz meg a keserű szájíz, kellemetlen lehelet az valószínűleg a túl sok gyomorsav miatt lehet. Az emésztést kéne vizsgálni és gasztroenterológushoz elmenni és elmondani a panaszokat, biztos tud segíteni.
2020. dec. 12. 16:39
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem szedek gyógyszert. Voltam már gasztroenterológusnál de rögtön azzal kecsegtettek hogy előről-hátulról meg kell tükrözni amitől pedig nagyon rettegek. Nem hiszem hogy kibírnám főleg hogy sokszor a fogmosástól is öklendezek..

Lehetséges hogy minden tünetemet egy dolog okozza? vagy ennyire sok különböző betegségem van?

2020. dec. 12. 16:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem muszáj lesz az alapos gasztro vizsgálat, mégha tükrözéssel is. Lehet próbálkozni probiotikumokkal, emésztést segítő teákkal de pl. a refluxon ezek ritkán vagy minimálisan segítenek. A hajhullás is lehet felszívódási zavartól, amit szintén bélprobléma okoz. Azért kell a kivizsgálás, mert lehet egy banális probléma és könnyen kezelhető, te pedig stresszelsz rajta hónapokat, éveket. Ne adj isten ez idő alatt rosszabodhat is.
2020. dec. 12. 16:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Ha felszívódási zavarom lenne akkor nem lennék hihetetlenül vékony? Mert én nem vagyok az.

Anyukámnak is sok probléma van a gyomrával és azt biztos hogy egy az egybe sikerült örökölnöm de neki se tudtak soha segíteni és már több mint 20 éve szenved..

2020. dec. 13. 00:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Esetleg magánorvosi véleményt kérj ki, az talán többet ér.
2020. dec. 17. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!