Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tehetetlennek érzem magam,...

Tehetetlennek érzem magam, van aki hasonlóan esélytelennek érzi a társkeresést?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagy forma, nincs jó szövegem se. Inkább az a ülök a szobámba és jól érzem magam a bőrömbe típus vagyok.

Társasági ember se vagyok. Meg amúgy is, mindig érzem az emberekben a felszínességet, hogy lenéznek, még barátkozni se lehet senkivel ha nem vagyok egy főnyeremény. Van valaki hasonló cipőben?

Kijelenthetem, hogy életembe nem volt még senkim és most már ennyi idős fejjel úgy érzem, hogy veszett fejsze nyele. Legszívesebben pengét ragadnék, hogy véget érjen ez az elviselhetetlen érzés, amit érzek. :(

2020. dec. 27. 16:05
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:

Én is hasonló típus vagyok.

Többször is ismerkedtem már az interneten, de egyikből sem lett semmi.

Én sem az a típus vagyok, aki random odamegy egy lányhoz, lesz ami lesz alapon. Ilyet sosem csináltam.

Igazából jól megvagyok egyedül, de néha elfog az érzés, hogy mégis csak jó lenne egy barátnő magam mellé.

19/F

2020. dec. 27. 16:21
 2/34 A kérdező kommentje:

Igazából én már túl vagyok a 30-on is, de úgy nőttem fel, hogy beilleszkedési zavaros voltam mindig is. Nem ment. Nem is ismerkedtem szinte soha.

Aztán igazából lett egy törés az életembe, anyum halála, utána kezdtem, próbálkozgattam neten, de folyton csak olyanokat kaptam, hogy csúnya vagyok és nem vagyok az esetük. Le is törte a lelkesedésemet egy jó idő után.

Személyesen meg gátat képzett bennem az, hogy miről beszélgessek. Mivel nem volt az életem része a beszélgetés, így sosem tudtam, hogy mit lehetne, mivel lehetne bárkihez. Amikor nagy nehezemre rá vettem magam, olyankor meg érdektelen voltam a másiknak, vagy elhajtott.

Így ilyen helyzetbe a síró görcs kerülget már inkább.

Nagyon rossz érzés, főleg itt voltak az ünnepek, nem irigykedem én senkire, mindenkinek jár a boldogság, de így rossz, hogy én meg megveszek egyedül.

2020. dec. 27. 16:32
 3/34 anonim válasza:
Ha magadnak való vagy, ne is várd a csodát. Nyitni kell az emberek felé. Ezt csak te tudod megtenni, helyetted más nem.
2020. dec. 27. 17:31
 4/34 A kérdező kommentje:
Nem tudok. Főleg ilyen elcseszett felszínes világban nem. Ahol lenézek a nem jó, nem helyes pasikat. Most szívatott be egy csaj pár napja, behülyített, átbaszott.
2020. dec. 27. 17:36
 5/34 anonim válasza:
A felszíneseket jobb is elkerülni. Aki képet kér, azt kerüld. Én úgy ismertem meg a párom, hogy 2 hónapig leveleztünk, nem láttuk egymást az első találkozásig. 6 éve együtt vagyunk.
2020. dec. 27. 17:39
 6/34 A kérdező kommentje:

Az a baj, már annyira be vagyok fordulva, annyira tényleg annyira tehetetlennek érzem magam, hogy már nem tudom mit kellene csinálnom!

Szerintem tuti öngyilkos leszek!!! Nem bírom már a magányt :'(

2020. dec. 27. 17:42
 7/34 anonim válasza:
Oké, nem vagy helyes, (bár ez relatív) - mik a pozitiv tulajdonsagaid? Mik az erossegeid?
2020. dec. 27. 17:50
 8/34 anonim válasza:
#5: Akkor már inkább az elején szórja ki a csaj szerencsétlen srácot, mint hogy hónapokon keresztül levelezgessenek, aztán majd utána okozzon neki még nagyobb lelki sérülést. Nálam is volt hasonló, csak beszélgettünk, aztán meg képcsere után nyomtalanul eltűnt az illető. Csak hát addigra én elkezdtem kicsit többet érezni iránta, mert jól elbeszélgettünk, és eléggé rossz érzés volt, hogy otthagyott, mint kutya a szarát.
2020. dec. 27. 17:59
 9/34 anonim válasza:
#8 ezért nem kell képcsere. Személyesen kell találkozni! Akkor már nem lép le.
2020. dec. 27. 18:02
 10/34 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel vissza kérdezhetném, hogy hány nőnek van pozitív tulajdonsága manapság. Biztos van, attól hogy most nem tudok mondani hirtelen.

Bár aki megérdemli azzal kedves, megértő, törődékeny, segítőkész is vagyok. De biztos van még csak a hülyeségem miatt most nem látok semmit a sötétben.

2020. dec. 27. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!