Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tehetetlennek érzem magam,...

Tehetetlennek érzem magam, van aki hasonlóan esélytelennek érzi a társkeresést?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagy forma, nincs jó szövegem se. Inkább az a ülök a szobámba és jól érzem magam a bőrömbe típus vagyok.

Társasági ember se vagyok. Meg amúgy is, mindig érzem az emberekben a felszínességet, hogy lenéznek, még barátkozni se lehet senkivel ha nem vagyok egy főnyeremény. Van valaki hasonló cipőben?

Kijelenthetem, hogy életembe nem volt még senkim és most már ennyi idős fejjel úgy érzem, hogy veszett fejsze nyele. Legszívesebben pengét ragadnék, hogy véget érjen ez az elviselhetetlen érzés, amit érzek. :(

2020. dec. 27. 16:05
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
Talán kereshetnél magadnak valamilyen közösséget, társaságot, hobbit, ahol tudsz beszélgetni, barátkozni, ismerkedni. És esetleg elmehetnél egy jó pszichológushoz. Sajnos ez egy ördögi kör, minél jobban szorongsz, annál nehezebben fog menni a nyitás, de közben meg a magányod miatt csak fokozódni fog a szorongásod. Tudom, hogy ez nem vigasz, de kicsit az én sorsom is hasonló a tiédhez. Én sem vagyok helyes, nem is volt soha barátnőm, a legintimebb élményem kb. az ölelés volt. De azért így is volt pár lány, akinek tetszettem, még ha a "jópasik" nyilván kelendőbbek is. Minél negatívabb és elkeseredettebb leszel, annál nehezebb és rosszabb lesz. Még nincs minden veszve, ki kell törnöd ebből a helyzetből, mert be fogsz csavarodni.
2020. dec. 27. 18:06
 12/34 anonim válasza:
#9: Már bocs, de ha azt sem tudod, kivel kellene találkoznod, akkor hogyan találkozz vele? Másrészt ha külsőre nem jön be az illető, akkor minek találkoznál vele? Arról már nem is beszélve, hogy ha nem jön be a másik, akkor marha kínos ott feszengeni a randin, meg utána megmondani, hogy nem akarsz vele többet találkozni, főleg ha elcsesztél erre az egészre egy napot meg egy rakat pénzt.
2020. dec. 27. 18:08
 13/34 A kérdező kommentje:

Na pont ezt mondom, felszínesség. Annyira utálom. Valakivel tök jól elbeszélgettek, és leszarjátok utána, ha nem olyan, ami bejönne.

Tudjátok, ha megismernétek, akkor idővel megszépülne az, ami nem tetszik. De hát nem, ma csak az kell ami egyből tetszik.

2020. dec. 27. 18:13
 14/34 anonim válasza:

Figyu, azt írod, hogy ma csak az kell, aki egyből tetszik.

Ez nem mindig van így. Sok szerelem alakul ki úgy, hogy előbb csak ismerős, barátféle, aztán ahogy megismerik egymast jobban, megszeretik a másik humorát, érzékenységét, kedvességét, a világról alkotott nézetét stb.. De ehhez emberek közé kell menni, mert ahol most Te ülsz, sajnos tényleg ránézésre ítélnének először.

Be kell vállalnod, hogy lesz több koppanás is, kinek nem volt már, mire megtalálta a párját? Mozdulj meg, és ne bombázókra hajts, rengeteg szürke verébnek titulált nő létezik, akik személyében óriási kincsre lehet lelni.

Hajrá!

2020. dec. 27. 18:48
 15/34 A kérdező kommentje:
A szürke kisegerek is jó pasikat akarnak maguknak. Nem átlag vagy az alattit. És amúgy meg barátkozni? Hogy ha nem is akarnak? :) A barátkozáshoz is már a külsőt nézik. A potenciális lehetőséget, hogy ha nincs "A", jó lesz talán "B" idővel.
2020. dec. 27. 18:55
 16/34 anonim válasza:

Persze, hogy elsőre jó pasikat akarnak, de idővel ők is abban a cipőben járnak, mint te, rájönnek, hogy azoknál nem sok esélyük van, aztán lentebb veszik a lécet és a belső értékek után mennek.

Az a baj, hogy saját magadat győzködöd, hogy minden a külsőségeken múlik. Fenét. Hát millió átlagon aluli kinézetű értékes ember él párkapcsolatban.

2020. dec. 27. 19:17
 17/34 A kérdező kommentje:
Akkor lehet csak magamat nem tartom értékesnek. Nincsenek tapasztalataim, nem bandáztam soha, nem jártam semerre. Nincsenek élményeim. Nem volt kivel hogy lenne.
2020. dec. 27. 19:48
 18/34 A kérdező kommentje:
Felmentem Badoora, tök normálisan írtam, hogy volna e kedve beszélgetni, vissza írta, hogy kössz, de nem. Annyi idős volt mint én. Egyre jobban undorodom a nőktől, hogy senkinek semmi nem jó a másikban!
2020. dec. 27. 20:12
 19/34 anonim válasza:
#13: Nem biztos, hogy ez felszínesség. Lehet, hogy megszépül az, akit jobban megismersz, de én ebben nem nagyon tudok hinni. Ha valakit külsőleg nem tartok vonzónak, azzal ítéletnapig is beszélgethetünk, akkor sem fogom úgy érezni, hogy ő kell nekem. Mondom ezt férfiként, és valószínűleg sok nő is ugyanígy van ezzel. Nekem is volt az ismeretségi körömben több olyan lány is, aki hiába volt kedves és rendes, ha külsőre nem volt az esetem, és akármennyit is beszélgettünk, akkor sem éreztem semmi pluszt. Van, akinek könnyebben megy a pártalálás, van, akinek nehezebben, de mindenki sokat csalódik, aki ismerkedik, ez sajnos benne van a pakliban. Valamivel fel kell ráznod magad, mert ez a helyzet magával fog rántani téged. Próbálj találni valamilyen közösséget, tanfolyamot, ahová tartozhatsz, és akikkel ismeretséget köthetsz.
2020. dec. 27. 20:14
 20/34 A kérdező kommentje:
Én a pengével ismerkedem mindjárt. 10 hosszú éve már, hogy elkezdtem próbálkozni. Egyszer nem kaptam pozitívumot, barátkozni se akart egy lány se. Vagy ha írt is, akkor is csak alig, szavakat, értelmesen egyik se tudott írni. Szemétség ez az egész. Nem én kértem, hogy éljek, nem én kértem, hogy ne legyek helyes, nem tehetek róla. Még is engem büntetnek, hogy senki nem akar. Mert jobb a helyes, cuki fiú.
2020. dec. 27. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!