Melyik jobb? Elfogadni magunkat és szeretni önmagunkat, úgy ahogy vagyunk. Vagy küzdeni azért, hogy mások lehessünk?
Ahhoz, hogy változtassunk el kell fogadni önmagunkat.
Pl. Ha engem idegesít, hogy türelmetlen vagyok akkor elfogadom, hogy a dolgok nem mindig rajtam múlnak és megengedem magamnak azt, hogy valamire több időt szánjak.
"A buddhista filozófia egészen másról szól:
arra buzdít minket, hogy szeressük önmagunkat, hiszen egyedül a szeretet hozhatja el a megértést.
Szeressük, ismerjük és fogadjuk el önmagunkat a magunk valóságában.
Utána pedig minden energiánkat fordítsuk egy olyan környezet megteremtésére vagy megtalálására, amely megfelel számunkra, amely úgy illik ránk, mint kézre a kesztyű." Feldmár András
Önmagunk fejlesztèse nem mássá hanem jobbá tesz minket abban ami "èrdekel" minket.
Elfogadni magunkat és szeretni önmagunkat magával hozta a proli többsèg "èn már tökèletesnek születtem,ha nem tetszik at a TE bajod" gondolkodásmódját.
A helyes válasz:
Elfogadni magunkat és szeretni önmagunkat, úgy ahogy vagyunk ÉS EVVEL EGYIDEJŰLEG küzdeni azért, hogy mások lehessünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!