Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik jobb? Elfogadni magunka...

Melyik jobb? Elfogadni magunkat és szeretni önmagunkat, úgy ahogy vagyunk. Vagy küzdeni azért, hogy mások lehessünk?

Figyelt kérdés

2020. dec. 24. 02:09
A kérdező szavazást indított:
Legyél önmagad!
Érd el az álmaidat!
Egyéb!
20 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
A potenciálodnak élni. Azaz nem fogadod el a semmit tevést, és nem is akarsz más lenni, hanem legjobbat hozod ki magadból úgy, hogy az közben te vagy és mindig is te voltál.
2020. dec. 24. 03:42
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
Először is elkel érni hogy ne az agy irányítson ha nem az ÉN és akkor rendbe jön minden .
2020. dec. 24. 05:48
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Ahhoz, hogy változtassunk el kell fogadni önmagunkat.

Pl. Ha engem idegesít, hogy türelmetlen vagyok akkor elfogadom, hogy a dolgok nem mindig rajtam múlnak és megengedem magamnak azt, hogy valamire több időt szánjak.

2020. dec. 24. 06:27
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
El kell fogadni magunkat, és törekedni arra, hogy önmagunk legjobb kiadása legyünk. Nem pedig arra, hogy "mások" legyünk.
2020. dec. 24. 08:25
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

"A buddhista filozófia egészen másról szól:

arra buzdít minket, hogy szeressük önmagunkat, hiszen egyedül a szeretet hozhatja el a megértést.

Szeressük, ismerjük és fogadjuk el önmagunkat a magunk valóságában.

Utána pedig minden energiánkat fordítsuk egy olyan környezet megteremtésére vagy megtalálására, amely megfelel számunkra, amely úgy illik ránk, mint kézre a kesztyű." Feldmár András

2020. dec. 24. 08:50
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

Önmagunk fejlesztèse nem mássá hanem jobbá tesz minket abban ami "èrdekel" minket.

Elfogadni magunkat és szeretni önmagunkat magával hozta a proli többsèg "èn már tökèletesnek születtem,ha nem tetszik at a TE bajod" gondolkodásmódját.

2020. dec. 24. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

A helyes válasz:

Elfogadni magunkat és szeretni önmagunkat, úgy ahogy vagyunk ÉS EVVEL EGYIDEJŰLEG küzdeni azért, hogy mások lehessünk.

2020. dec. 24. 18:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Kinek, minek jobb? Egy egészséges ember ezt a kettőt egyszerre csinálja. Szüntelen fejlődés van az életben, minden másodpercben egy jobb önmagaddá változol.
2020. dec. 25. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!