Párkeresés. 27 éves, 156cm, 87kg, kedves, őszinte, barátságos, mosolygós, figyelmes. Randizna velem valaki?
Négy év alatt elhíztam 156cm, 81kg-ra. Nem eszek sokat és egészségtelenül sem, viszont nem is sportolok. Fél éve lett bátorságom elmenni kivizsgálásra és kiderült, hogy lassú az anyagcserém.
Kaptam rá gyógyszert, de az nem volt jó és attól is híztam, így már 87kg lettem. A karantén miatt nem tudtam visszamenni Endokrinológiára és új vérvételre. Ha visszamegyek, kapok új gyógyszert REMÉLHETŐLEG beindul a fogyás, rendeltem futópadot és reménykedem a fogyásban.
Ami viszont sok idő még.
Mivel túlsúlyos vagyok, nem tetszem a férfiaknak, akiknek mégis, az csak kalandot-szexet akar.
Én ilyenbe nem mennék bele!
Öt éve vagyok szingli, előtte egy kapcsolatom volt, ami hat évig tartott.
Már nagyon rossz egyedül, szeretnék találni egy férfit, akinek így is tetszem.
Elég szánalmasan hangzik, de ez az igazság. :D
Esetleg érdekelnék valakit így?
Szerintetek nem tudom, hogy túlsúlyos vagyok? Ezt is kérdeztem már többször az "őszinte" érzéketlen válaszolóktól. Mivel nem az étkezéssel van baj, hanem betegség és már többször írtam, hogy 4 év alat mindent megtudtam a diétákról, fogyásról, ezért NEM kérek ezzel tanácsot! Mégis csak a beszólás és a tanácsok..
Nincs baj a személyiségemmel, mások szerint sem. Sok barátom van, férfiak is.
Persze, hogy szenvedek, más nem szenvedne ilyen helyzetben?
Ez a komment is, hogy ismeretlenül te megmondod, hogy milyen a személyiségem, okos dolog volt..
Kérlek fejezzétek be, mert nem ezt kértem!
Az írjon, akit érdeklek.
Köszönöm!
Mondjuk ez tényleg szánalmas, amit itt művelnek egyesek... 🤦♀️
A kérdező feketén-fehéren leírta, hogy TISZTÁBAN VAN vele, hogy kövér és hogy próbál tenni ellene! Orvosnál is járt, miután az általatok vég nélkül ajánlott sportolástól egy dekát sem fogyott, ügyel az étkezésre, és másfajta mozgást fog elkezdeni. Szóval nem adja fel. Lehetne, hogy ezután ne okoskodjatok bele mindenbe is? Nem tudom, hogy miért érzik magukat sokan egyenesen feljogosítva erre, ha kövér embert látnak. Mellesleg nem is titkolja a súlyát, vállalja a helyzetet.
Ha nektek nem vonzó, azzal semmi baj, de ez a jóindulatba bújtatott fikázás, okoskodás teljesen KÉRETLENÜL (mert ez nem a fogyókúra részleg) nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!