Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 21 éves srác vagyok és nagyon szerelmes vagyok egy 27 éves lány barátomba, mit tegyek próbáljak meg vele össze jönni, vagy elfeljeteni? (Lejjebb)
Nem megbántani akarlak, de nem nagyon szokták szeretni a fiatalabb srácokat. Te még kisfiú vagy a szemében.
Valószínűleg nem akarna tőled semmit.
Nekem is tetszik egy fiú aki tőlem olyan 5-6 évvel fiatalabb nem tudom pontosan.
A probléma az, hogy nem vagyok az esete, illetve nem illünk össze természetileg sem.
Amúgy meg miért akarnád elfelejteni, ha úgy veszed észre, hogy nem közömbös irántad? Attól hogy te vagy a fiatalabb, hidd el ugyanúgy felfigyelhetnek rád és érdeklődhetnek utánad az idősebb lányok,nők is. Nem mindenki,van akinél ez számít, de sok személynél nem, szóval vannak kivételek. Úgyhogy emiatt ne félj,a helyedben megpróbálnék közeledni felé, vagy csak mutasd ki hogy tetszik és majd idővel hátha kialakul valami ha ő is vevő rá. Ha meg nem akar semmit tőled, haverok ugyanúgy maradhattok. Ugye nem egy veszedelmes hárpia ez a nő? :D Te ismered őt, írtad hogy munkakapcsolatban vagytok. Nyugi, nagy valószínűséggel nem harapja le a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!