Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? 21 éves srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 21 éves srác vagyok és nagyon szerelmes vagyok egy 27 éves lány barátomba, mit tegyek próbáljak meg vele össze jönni, vagy elfeljeteni? (Lejjebb)

Figyelt kérdés
Tény, hogy vannak dolgok, amik nehezítenék a kapcsolatunkat, de sok lenne a pozitív is . Egyszerűen nem tudom mit csináljak ebben a helyzetben , de nagyon szerelmes vagyok .

#szerelem #randizás #szeretet #erős érzés .
2018. febr. 12. 20:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Maximálisan egyet értek, nagyon köszönöm válaszod, csak mág az elején titokban tudnánk találkozni ,mivel anyukám hallani sem akar arról , hogy egy "öregebb" nő legyen a barátnőm (ráadásul szerinte nekem ez az egész még korai).
2018. febr. 13. 17:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha anyukád tiltani akar ettől akkor már csak azért is bepróbálkoznék. Basszus, nem drogozni akarsz... Meg mi az hogy korai? Ekkora hülyeséget. Biciklizni sem úgy tanul az ember, hogy vár vár aztán egyszer csak megy neki, hanem gyakorol. Bármit is teszel azért tedd, mert te úgy döntöttél, nem pedig mert anyud nyomást gyakorolt rád.
2018. febr. 13. 18:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Valld be neki az érzéseidet! Csak nyerhetsz vele!

És ne adj anyukád véleményére, ez még nem nagy korkülönbség,és nem is neki kell hogy megfeleljen a lány ;)

2018. febr. 13. 21:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Jaj kérdező, még hányszor írod ezt ki? Nekem privibe azt mesélted, hogy együtt vagytok de anyukád hallanai sem akar a lányról. Itt meg azt írod, hogy szerelmes vagy egy lány barátnődbe aki munkatársad. Ezek szerint még együtt sem vagytok? Te szórakozol, kérdező?
2018. febr. 15. 00:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Hívd el kettesben kávézni, ott tisztázd, hogy te randizni szeretnél vele. Jóval kevésbé kínos, ha nem jössz be neki.
2018. febr. 20. 07:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
21 éves, felnőtt ember vagy. Mi a fenének kéred ki anyád véleményét a párjelöltedről? És pláne miért idomulsz hozzá? Ez engem jobban zavarna, mint a korod.
2018. febr. 20. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!