Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Fiúk, ti nem érzitek megalázón...

Fiúk, ti nem érzitek megalázónak az internetes ismerkedésben fennálló egyenlőtlenségeket?

Figyelt kérdés

Egy nőre jut 100 pasi így az az 1 nő kedvére tud válogatni míg pasiként szinte küzdeni kell azért, hogy észrevegyenek és sokszor ha nem sikerül teljesen ignorálva maradsz. Még egy finom elutasítást se kapsz. Ez megy a társkeresőkön és itt is az ismerkedés rovatban, vagy privát üzenetben.

Egy tárgy vagy, akinek száz másikkal kell versenyre kelnie. És a legrosszabb, hogy sokszor nem is olyan lányok kegyeiért megy a verseny aki legalább az elvárásaid közelében van. Te nem tudsz válogatni pasiként, mert nincs annyi elérhető lány, hogy megengedd magadnak ezt a luxust. Eleve a neten ismerkedő lányok többsége az a kategória akikre élőben nem figyelnek fel és sokszor megvan ennek az oka.

Szóval összegezve sokszor olyan lányért kell megalázkodnod szinte (még ha csak virtuálisan is), tűrve a rengeteg ignorálást a tényleg normális leveleidre aki amúgy nem is kellene. Valahol a netes ismerkedés pasiként tényleg a kétségbeesettek utolsó lehetősége. Én személy szerint feladom ezt a kategóriát, de érdekelne mások tapasztalata is. Te nem érzed megalázónak ezt az egészet?

2021. aug. 30. 21:40
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Na. A technológia fejlődött, lépést kell tartani, ami magába foglalja a megváltozott párkeresési metódust. Nézhetjük evolúciós szemszögből, vagy tekinthetünk rá akár úgy, mint ha mi is szimulált közegben végzett laborkísérleti alanyok lennénk, amiben csak bizonyos egyedek boldugulnak el- értsd tudnak kialakítani vonzalmat.

Bárhogy ellenálhatsz, de kell hozzá fejlődj és új megküzdési mechanizmust kifejlessz. Ez önmagában még ugyan nem rejt sikert- de ez az ősi „üss vagy fuss” komplikáltabb, egy adott problémára lemodellezett „képlet”.

Arról külön szót ejtenék, hogy ha már összehasonlítgatod az ÉLŐ ismerkedést az itteni PRIVÁTozással, nem gondolod, hogy teljesen más szempotokat kéne felvess és mégegyszer leírom, hogy időt kéne szánnod rá, hamár érdekel a téma? Vagy, hogy ne legyen ennyire paradox, akkor legalább egy képes társkeresőn vagy pl. videochaten ismerkedj? Meg alapból totál anonim oldalról következtetést levonni...hát tudod... Mennyire lehet valid maga az a tény, hogy az illető nő/férfi? 🤔

Ühüm. Visszatérve a törölt kommentemre. Az vhogy így volt: „...csúnya férfiként is lehetsz 10/10-es csaj”. Ha magadra ismertél, hát vedd magadra, de általánosságként írtam, honnan a fenéből kéne tudjam, hogy hogy nézel ki? Meg amúgy is relatív fogalom a csúnya/szép. A fantáziádra volt bízva.

Pont ezért is emeltem ki az anonimességet többször, hogy aztán nem velem van a baj, hogy ha egy szarkasztikus kijelentésen így felkaptad a vízet.

„Ja es orulj, h egyaltalan valaszra meltattalak azutan a kommented utan.” Hát mindjárt pezsgőt bontok, csak előtte a hifire áttolom a himnuszt ok? Közben lekötelezhetsz 😏😉

„En a hozzad hasonlokat orokre tiltanam az oldalrol.” „…nagyon alacsony szinvonalra vall” 🙃🙃🙃 íronikus, nem?

2021. szept. 1. 00:01
 22/22 anonim válasza:

#18-asnak:

"Sem én, sem más kommentelő sem incelezett le, de a lelki társaddal már egyből védekeztek és támadtok."

Kérlek, ugorj át a felnőtt párkapcsolatok kategóriába. Kb. ha 5 kérdésre válaszolok, tuti párból behúzzák, hogy incel vagyok. A kérdező meg nem a lelki társam, támadást pedig nem csináltam.

"Érdekes mód arra már nem válaszoltok, aki konkrétan leírta a tutit, hogy az önfejlesztésben van a kulcs (respect)."

Semmi érdekes nincs abban, hogy el sem olvastam minden választ. Az annál érdekesebb, hogy leírtam, milyen vagyok, majd jössz az önfejlesztéssel. Elárulnád, hogy mégis mit fejlesszek? Ha elolvastad a válaszom (mert valószínűleg elolvastad, hisz reagáltál rá), akkor azt is olvastad, hogy a belsőmről áradoznak. Kérlek, mondd el, hova fokozzam azt?

Így marad a külső fejlesztése. Arcra átlagos vagyok. Ha megszakadok, akkor is átlagos marad az arcom. Marad a test. Nekiálltam újra edzeni egy ideje. Van rajtam kb. 5 kiló felesleg. Ezt le fogom adni és újra építek izmot, nincs ezzel gond. Én is ajánlom másnak az ilyen jellegű önfejlesztést. Viszont, így azon sem kell meglepődni, hogy mivel a testemért kapok meg lányokat, ezért értelemszerűen én is csak a testükért fogom őket használni. Erre céloztál önfejlesztés alatt?

"Egyszerűen NEM akarjátok meglátni az igazságot, ami oké..."

Mi az igazság? Ne haragudj, de nekem volt csajozós időszakom is. Sőt, most is vannak olyan lányok, akiket felszedhetnék, de én kérek elnézést, ha nem mozgatnak meg önbizalomhiányos, frusztrált, hazudozó, kapcsolatban semmit sem nyújtó lányok. Egyszer kipróbáltam egy ilyet, velem felépítette az önbizalmát (bizonyára nagyon rossz társ lehettem...), majd lelépett. Köszi, többet ilyet nem kérek.

Mesélsz még az igazságról? Elmondod, hogy nézek ki? Elmondod, milyen a személyiségem?

Mert tök oké, hogy idevágtad, hogy mi nem látjuk az igazságot, csak épp 0 tartalmat pakoltál mögé. Oké, hogy neked kényelmetlen mondjuk az általam felvázolt helyzet, de akkor cáfold már meg tényekkel.

"Meg jöhetsz azzal, hogy x üzenetből „csak” 1-2 volt illetlen, de tudod, nem ennyin dől el a játszma. Folytasd csak mind a 100 hapsikával a csevejt és majd tán jobban átérzed a helyzetet. Igaz, ez eléggé time-consuming dolog, de pont ez benne a lényeg..."

Ez így jogos, de fordítsuk már meg. Férfiként 100 csajból válaszol mondjuk 2. Mire eljutok a 100 hapsika szintjéig, az mondjuk lesz... 5-10 év? 5-10 év után lesz valaki, aki TALÁN normális és képes vagy benyomni, hogy jajj, miért panaszkodik bárki is?

"Ha egy anonim oldalon nem bírjátok elfogadni a realista nézeteket, azaz számotokra negatív töltetű kijelentéseket, hát akkor felejtsétek el azt, hogy csajotok legyen..."

Attól nem lesz valami realista, hogy számodra kényelmesebb. A realizmus arról szólna, hogy más tapasztalatait is be tudod rakni a képbe. Ez neked nem megy, csak hangoztatod, hogy nálad van az igazság és te mekkora realista vagy... Aki meg mást mer mondani, hogy meri már?

Én sem szoktam szétpanaszkodni az agyam, igazából az elmúlt rövid időszakban lett sok, amit látok. És az a vicces, hogy pont nem az életemben, hanem ahogy az ismerősi körömben látom a pofára eséseket.

"Bárhogy ellenálhatsz, de kell hozzá fejlődj és új megküzdési mechanizmust kifejlessz. Ez önmagában még ugyan nem rejt sikert- de ez az ősi „üss vagy fuss” komplikáltabb, egy adott problémára lemodellezett „képlet”."

Ezzel teljes mértékben egyetértek, csak akkor senki se hisztizzen azért, ha ezt csinálja az ember és mondjuk egy paraszt lesz, aki csak megdugja a nőket. Aztán, ha emiatt panaszkodnak a nők, őket is küldjük már el egy subredditre vagy discordra...

2021. szept. 1. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!