Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Fiúk, ti nem érzitek megalázón...

Fiúk, ti nem érzitek megalázónak az internetes ismerkedésben fennálló egyenlőtlenségeket?

Figyelt kérdés

Egy nőre jut 100 pasi így az az 1 nő kedvére tud válogatni míg pasiként szinte küzdeni kell azért, hogy észrevegyenek és sokszor ha nem sikerül teljesen ignorálva maradsz. Még egy finom elutasítást se kapsz. Ez megy a társkeresőkön és itt is az ismerkedés rovatban, vagy privát üzenetben.

Egy tárgy vagy, akinek száz másikkal kell versenyre kelnie. És a legrosszabb, hogy sokszor nem is olyan lányok kegyeiért megy a verseny aki legalább az elvárásaid közelében van. Te nem tudsz válogatni pasiként, mert nincs annyi elérhető lány, hogy megengedd magadnak ezt a luxust. Eleve a neten ismerkedő lányok többsége az a kategória akikre élőben nem figyelnek fel és sokszor megvan ennek az oka.

Szóval összegezve sokszor olyan lányért kell megalázkodnod szinte (még ha csak virtuálisan is), tűrve a rengeteg ignorálást a tényleg normális leveleidre aki amúgy nem is kellene. Valahol a netes ismerkedés pasiként tényleg a kétségbeesettek utolsó lehetősége. Én személy szerint feladom ezt a kategóriát, de érdekelne mások tapasztalata is. Te nem érzed megalázónak ezt az egészet?

2021. aug. 30. 21:40
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Kérdező, komolytalan kérdésre komolytalan válasz... Nem számolgatom, de minden 3.4. ilyen jellegű „kérdés” ebben a topicban. Meg őszintén? Mit vártál? *Facepalm*

De amúgy imádom, hogy ilyenkor reflexből átváltotok „lesajnálom” üzemmódba, ha az a válasz „megbotránkoztató” számotokra. És akkor most megmutatod, hogy egy anonim személytől is jobb vagy ezzel a kimértnek szánó válaszoddal. *Pats self on the back*. Amúgy ez mi, ha nem versengés? (confused unga bunga)

2021. aug. 30. 22:34
 12/22 anonim válasza:

Azt érzem megalázónak, hogy mennyire nem lehet a témáról beszélgetni. Az emberek egy része egyből megpróbálja ráhúzni a másikra, hogy incel, a másik részük meg a tényeket is ignorálja.

Tény: Nőként gyakorlatilag azt választja a szintjén belül és még kicsit maga fölé is egy nő, akit akar. Az, hogy sok nőnek még ez is kevés és az, hogy sok nő szándékosan rosszul választ, az már ne csak más hibája legyen. Fel kéne nőni és vállalni a felelősséget, nem pedig tagadni a valóságot olyan szövegekkel, hogy nem elsődleges a külső és alig próbálkoznak a férfiak a nőknél.

Nekem nem a legjobb a külsőm. A személyiségemtől sokan konkrétan olvadoztak, majd amikor közöltem, hogy hááát, igen, a külsőm hátrány a társkeresésben, akkor jött az álszent szöveg: Nem, tök oké a külsőd, nem számít a külső és hasonlók. A dolognak EZ a része volt megalázó, amikor konkrétan a szemembe hazudtak.

2021. aug. 31. 01:30
 13/22 anonim válasza:
Nem megalazo nekem. Magamat fejlesztem aztán a csajok értem állnak sorba. Elég csak gyúrni meg jó ruha.
2021. aug. 31. 01:39
 14/22 A kérdező kommentje:

Hat igen, a nem szamit a kulso eleg alszent dolog. Nagyon is fontos, hogy olyan emberrel legyel aki tetszik.

Masreszt (es ez megint tabu tema sokszor), azert is fontos, mert a paroddal meg is kell jelenned. Nekem is volt olyan lany aki helyesnek tartott, de azert a kozossegi platformokon nem volt kint jo kepem ezert szerette volna, ha azt lecserelem. Szoval nem szabad alszentnek lenni, ha valaki neked nem tetszik akkor nem is vallalod fel szivesen stb.

Tenyleg szomoru, h ennyire tabu beszelni a parkereses problemairol, mert rogton incel leszel. Teny, hogy van aki sikertelenebb parkereses teren akkor o miert ne mondhatna el a tapasztalatait? Legalabb kap par tanacsot es hatha ugyesebb lesz. Az incel mozgalom mar a radikalis kategoria, szerintem kozel se lesz meg senki incel attol, hogy nem megy neki a netes ismerkedes... :D

2021. aug. 31. 09:14
 15/22 Mathus válasza:
Ha felmész a szivkuldi[pont]hu-ra, az tele van 35-45 közötti elvált nőkkel (plusz 1-5 gyerek apjoktól). A 25-35(40) év közötti időszak az egy "üresjárat" társkeresés szempontjából. Ott mindenki a maga dolgával törődik, de aztán megint szabad a pálya. Ez van.
2021. aug. 31. 17:01
 16/22 anonim válasza:
Nem, hanem inkább el kellene gondolkodnunk, mit rontun el, hogy ilyen sikertelenek vagyunk.
2021. aug. 31. 19:24
 17/22 A kérdező kommentje:

Azt, hogy nemreg kiirtam egy ismerkedos kerdest lanykent es 15+ privatot kaptam 10+ komment melle. A nagyresze teljesen vallalhato es korrekt uzenet volt, csak amibol sok van az nem erdekes. Nem hiaba a ritka targyak mindig ertekesebbek a gyakoribb dolgoknal. Ugyan igy erteket vesztik a fiuktol szarmazo levelek, mert olyan sok van belole. Minek becsuljem meg barmelyik uzenetet vagy megkeresest is, ha eleg kiirni egy ismerkedos kerdest es 100 masik jon helyette?

En fiukent megbecsulok minden uzenetet amit no ir, mert keveset kapok. Valoszinuleg ha tomve lenne a postaladam lanyok leveleivel akkor en se ertekelnem oket annyira.

De a tapasztalataim tenyleg pozitivak, mert bar egyik ismerkedos uzenet se volt kreativabb az atlagnal vagy valami extrem egyedi, de 1-2 kivetellel mindegyik kulturalt volt es jol megfogalmazott.

2021. aug. 31. 19:47
 18/22 anonim válasza:

„Tenyleg szomoru, h ennyire tabu beszelni a parkereses problemairol, mert rogton incel leszel.”

Sem én, sem más kommentelő sem incelezett le, de a lelki társaddal már egyből védekeztek és támadtok. Érdekes mód arra már nem válaszoltok, aki konkrétan leírta a tutit, hogy az önfejlesztésben van a kulcs (respect). Egyszerűen NEM akarjátok meglátni az igazságot, ami oké... Elismerem... Nem egyszerű, de hogy ennyire 'hard to swallow pills' legyen...

Meg jöhetsz azzal, hogy x üzenetből „csak” 1-2 volt illetlen, de tudod, nem ennyin dől el a játszma. Folytasd csak mind a 100 hapsikával a csevejt és majd tán jobban átérzed a helyzetet. Igaz, ez eléggé time-consuming dolog, de pont ez benne a lényeg...

„jaj Sanyikám, itt má' a párkapcsolati problémáinkat se tudjuk kipanaszolni normálisan”

Mi vagy ki tart vissza Titeket, hogy egy Discord csopit csináljatok? Sőt,le merném fogadni, hogy van ilyen subreddit is. Ha egy anonim oldalon nem bírjátok elfogadni a realista nézeteket, azaz számotokra negatív töltetű kijelentéseket, hát akkor felejtsétek el azt, hogy csajotok legyen... Max egy velejéig szubmisszív csajt bírnátok ki... Vagy egy apakomplexusos kislányt.

Meg itt papolsz a megbecsülésről, amikor a kérdésed alatt háborogsz, hogy ha van is csaj, akkor nem az igényeidnek/„szintednek” megfelelő... Tudod mi vagy? Egy hipokrata. Tessék, mostmár tudsz magadról egy dolgot, amin dolgozhatsz. You're welcome.

2021. aug. 31. 20:41
 19/22 A kérdező kommentje:

Nem vedekeztem es nem is tamadtam, egy altalanos jelensegrol beszeltunk mikor az incelsegrol volt szo. Azert a nem tamadtokot gondold at ujra, mert epp te voltal akinek a megoldasi javaslata az volt, hogy kossem fel magam csak mar toroltek a valaszod.

En szivesen vitaba bocsatkoznek veled, de erzeseim szerint mi teljes mertekben elbeszelunk egymas mellett, mert te mast latsz a kerdesbe mint amirol szol. En nem arra varok megoldast, hogy hogyan legyek sikeresebb a noknel es nem is masokat okolok a sikertelensegeimert. Nem ilyen fusztraciok szultek a kerdest. Pedig te ugy allsz a temahoz, mintha ez lenne mogotte es megprobalsz meggyozni, hogy mit kene magamom valtoztassak, h sikeresebb legyek es ne fusztraljon a helyzet.

Jol mutatja a torolt kommented is amiben csunyanak neveztel...

A valosag ezzel szemben az, hogy en a netes parkereses ferfi oldali problemairol beszeltem es ezt hasonlitottam ossze az eloben valo ismerkedessel. Tettem mindenzt ugy, h mindkettoben volt sikerem es igy van tapasztalatom is. Csak mig eloben nem pincsi kutyakent rohangalsz oda a lanyokhoz es probalod megfogni azt a parat akinek van ideje legalabb figyelni is rad addig a neten sajnos ez megy. Eloben latod a masikat es igy sok olyan lanyt tudsz elkerulni akiknek eleve nem tetszik a kulseje mig ezzel szemben a neten gyakran csak akkor derul ki a masik kinezete amikor te mar annak is orulsz, h legalabb talaltal valakit.

Ebben megint csak nem ertem miert tudna segiteni az onfejlesztes. Neten pont semmi ertelme, mert el se jutsz oda, hogy megtudd mutatni a "felfejlesztett" ened egy lanynak. Elmesz kondizni, igenyesen kezdesz el oltozkodni es kihuzod magad. Gyakorlod a szemkontaktust es egyre magabiztosabb lesz a kisugarzasod is. A kornyezeted szep lassan eszreveszi a valtozast es elkezdenek rad felfigyelni. Te kozben hobbit szerzel es kialakul a velemenyed a vilagrol, szinte egy kesz fonyeremen vagy. Aztan felmesz netre, megirod az elso leveled valakinek, majd a masodikat es igy sorba. Valasz alig, de a szamuk pontosan megegyezik azzal amit onfejlesztes nelkul ertel volna el. Es en pont errol beszelek, hogy ebben az ismerkedesi kulturaban te nem tudsz ervenyesulni akkor se, ha amugy egy fonyeremeny vagy, mert egy level keves arra, hogy mindezt megmutasd. Ha itt elhasalsz akkor pedig kezdheted elorol az ujabb levelek gyartasat amit azt se tudod kinek kuldesz. Ebben fejleszteni magad pedig szamomra olyan, mint egy feneketlen kutba szorni a penzt. Idot aldozol valami olyasmire ami ertelmetlen, mert sose lesz kifizetodo. Lotto, mert csak a nagy szamok torvenye dont. Minel tobb level, annal tobb esely.

Ezzel szemben eloben tenyleg van ertelme valtoztatni magadon, mert ott eszreveszik a valtozast. Termeszetesen ott is lutri a kezdeti szakaszban, h passzolni fogtok-e, de legalabb a kezdeti eselyeid tudod novelni "onfejlesztessel", mig neten nem.

2021. aug. 31. 21:34
 20/22 A kérdező kommentje:
Ja es orulj, h egyaltalan valaszra meltattalak azutan a kommented utan. En a hozzad hasonlokat orokre tiltanam az oldalrol. Barmi is volt a bajod masnak a kotelt javasolni nagyon alacsony szinvonalra vall. Melyre kell sullyedni, h ilyet mondj...
2021. aug. 31. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!